Ημέρα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στο Γυμνάσιο Φιλώτα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών
ΑμύνταιοΤοπικά νέα

Ημέρα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στο Γυμνάσιο Φιλώτα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

                                         Social Cafe Bar στο Αμύνταιο
socia;33

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Γυμνάσιο Φιλώτα με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών/μαθητριών του σχολείου σε θέματα που αφορούν στην έμφυλη βία και συγκεκριμένα στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση περιστατικών βίας κατά των γυναικών. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλες τις δραστηριότητες θέτοντας με προθυμία και τους δικούς τους προβληματισμούς.
Τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης επιμελήθηκαν και υλοποίησαν η Ψυχολόγος κ. Μαρκοπούλου Αργυρώ και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Παπαδοπούλου Κυριακή, τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά.
Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Φιλώτα

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.