Η υποψήφια βουλευτής Φλώρινας Ελένη Κακαρέτσα – Μαρτσούλη

Η υποψήφια βουλευτής Φλώρινας Ελένη Κακαρέτσα – Μαρτσούλη

                                         Social Cafe Bar στο Αμύνταιο
socia;33

Η υποψήφια βουλευτής της Π.Ε.  Φλώρινας με το ΜέΡΑ25,  Κακαρέτσα-Μαρτσούλη Ελένη έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΑ Φλώρινας. Η ίδια, τοποθετήθηκε για τις θέσεις του ΜέΡΑ25 σε θέματα που αφορούν τους πολίτες και τα τοπικά προβλήματα του Νομού Φλώρινας.

Η υποψήφια βουλευτής της Π.Ε.  Φλώρινας με το ΜέΡΑ25,  Κακαρέτσα-Μαρτσούλη Ελένη επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά Φλώρινα. Όπως ανέφερε η ίδια,  με ανάρτηση της στο facebook “Το ΜέΡΑ25 είναι στο πλευρό των ανθρώπων της βιοπάλης στη Λαϊκή Αγορά Φλώρινα”.

Με τον πρόεδρο Σάββα Σαπαλίδη, τον αντιπρόεδρο Γρηγόρη Σιάτσικας και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής Φλώρινας με το ΜέΡΑ 25, Ελένη Κακαρέτσα – Μαρτσούλη.

Όπως ανέφερε η ίδια, με ανάρτησή της στο facebook, επρόκειτο για μια «συζήτηση εποικοδομητική και άκρως ρεαλιστική, ορθολογική στα πλαίσια ευρωπαϊκών προδιαγραφών όπως προτείνει το πρόγραμμα του ΜέΡΑ 25. Η στήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φλώρινας στο ΜέΡΑ 25 προδιαγράφει μια ξεχωριστή πορεία στον κόσμο των επιχειρήσεων στην περιοχή μας».

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.