Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Η Κυριακή (των εκλογών)

Amyntaio me News 7 Ιουλίου 2019
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/04/06 at 5:44 ΜΜ
Σπυρος Ηλιαδης
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

-Ένας υποψήφιος βουλευτής συν ταξίδευε αεροπορικός με ένα πολίτη την Κυριακή των εκλογών, ο πολιτικός καθ΄ όλη την διάρκεια της πτήσης ήταν απασχολημένος με το smartphone, έστελνε μηνύματα στους ψηφοφόρους του.
-Ο πολίτης περίμενε την στιγμή που θα το κλείσει, έτσι θα του δινόταν η ευκαιρία να κάνει κάποιες ερωτήσεις, όμως η πτήση κόντευε να φτάσει στο τέλος και ο πολιτικός συνέχιζε να είναι «πάνω» στο smartphone.
-Ο πολίτης αποφάσισε να κάνει την αρχή λέγοντας: Κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο και πετάμε χαμηλά θα μπορούσες να κάνεις μια ανάπαυλα για να θαυμάσεις το υπέροχο τοπίο που απεικονίζεται κάτω στην γη.
-Ο πολιτικός ούτε καν πήρα τα μάτια του από το smartphone, απλά του απάντησε: Από εδώ μπορώ να επικοινωνώ με τους ψηφοφόρους μου, στέλνω ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα των εκλογών.
-Ο πολίτης ρώτησε: «Τι είναι εκείνο που έχει ο λαός και το ψάχνουν οι πολιτικοί, όταν το παίρνουν τον ξεχνάν;»
-Ο πολιτικός απάντησε αυθόρμητα: Η ψήφος! και αμέσως έκλεισε το smartphone γεμάτος ντροπή αλλά και αποφασισμένος να αλλάξει την τακτική του.-

Κεντρική ιδέα: Η προσωπική επαφή των πολιτικών με τους ψηφοφόρους αντικαταστάθηκε με την διαδικτυακή, γεγονός που ανησυχεί σοβαρά τους σκεπτόμενους πολίτες.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος – Εκδότης

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δήλωση υποψηφιότητας Μπουτσκου Λεμονιάς
ekloges-apotelesmata

Φλωρινιώτες και Φλωρινιώτισσες, Με την ανακοίνωση Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
Η μετά κορονοϊού εποχή πρέπει να μας βρει έτοιμους. Η Δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Π.Ε. Κοζάνης, πιο αναγκαία από ποτέ άλλοτε. (Του Χάρη Κάτανα)

Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδέλτιου της Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση υποψηφιοτητας
reppa giota

"Οι άνθρωποι της γενιάς μας που Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: