Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Ο καιρός

Γιώργος Βασιλειάδης – Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται από το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη της Φλώρινας, του Αμυνταίου και της Εορδαίας

Σύμφωνα με την τελευταια ανάρτηση του στο facebook, για την πρόγνωση του καιρού από τον γνωστό μας Γιώργο Βασιλειάδη, αναφέρει ότι επίκειται αρκετά σοβαρή μεταβολή του καιρού από αύριο Δευτέρα αλλά κυρίως την Τρίτη, στη Δυτική Μακεδονία και ποιο συγκεκριμένα.
Μεταβολή του καιρού αύριο Δευτέρα αλλά και κατά τη διάρκεια της Τρίτης στη Δυτική Μακεδονία, με βροχές στα χαμηλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα που σε ορισμένες περιοχές (ορεινές) κυρίως της Φλώρινας, του Αμυνταίου και της Εορδαίας, θα είναι πυκνές.
Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται από το βράδυ της Δευτέρας και στην πόλη της Φλώρινας.
Μέσα στη νύχτα προς το ξημέρωμα της Τρίτης θα πρέπει να το γυρίσει σε χιόνι και σε χαμηλά υψόμετρα του Αμυνταίου και οριακά της Εορδαίας με ενίσχυση των βοριάδων.
Η Τρίτη παραμένει ερωτηματικό για την ώρα ως προς τα εξής:
– Πια θα είναι η ένταση των φαινομένων?
– Η θερμοκρασία θα επιτρέψει την διατήρηση χιονοπτώσεων κάτω από τα 800μ υψόμετρο?
-Η Φλώρινα φαίνεται πως θα έχει χιονοπτώσεις τουλάχιστον κοντά στις παρυφές του Βαρνούντα και κατά την διάρκεια της Τρίτης με σημαντική χιονόστρωση ακόμα και πάνω από τα 600μ.
– Για την ώρα η Καστοριά και τα Γρεβενά φαίνεται πως είναι έξω από το παιχνίδι του χιονιού.
– Η Κοζάνη έχει πιθανότητα για λίγα φαινόμενα με μορφή χιονιού κατά τη διάρκεια της Τρίτης αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά “σκοτεινά” σημεία προγνωστικά σε ότι αφορά την Τρίτη για πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Λεπτομέρειες λοιπόν αύριο Δευτέρα, τόσο από εδώ όσο και μέσα από το δελτίο καιρου της τηλεόρασης του Flash.

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button