Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Γ. Αντωνιάδης: «Κάθετος άξονας Φλώρινα-Πτολεμαΐδα: Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή του»

Amyntaio me News  - Αμυνταιο site 23 Σεπτεμβρίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/09/23 at 9:42 ΠΜ
Κάθετος άξονας Φλώρινα-Πτολεμαΐδα: Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή του
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατία Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τον υφυπουργό κ. Γιώργο Καραγιάννη. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Υποδομών κα Μαρία-Έλλη Γεράρδη.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο κάθετος άξονας Φλώρινα-Αμύνταιο-Πτολεμαΐδα. Ο κ. υφυπουργός ενημέρωσε το βουλευτή ότι, ως προς την εξέλιξη της υλοποίησης του κάθετου άξονα, κάνουμε ένα βήμα πιο μπροστά, επισπεύδοντας την κατασκευή του. Συγκεκριμένα, προχωράμε στη δημοπράτηση μελέτης και ταυτόχρονα κατασκευής του όλου έργου. Ως προς το τμήμα Αμμοχώρι-Ξινό, το οποίο είναι ώριμο και απομένουν μόνο οι περιβαλλοντικές μελέτες, διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι εφόσον έρθει η έγκριση των περιβαλλοντικών, θα δημοπρατηθεί ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα τμήματα.
Ο βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί με τον τρόπο αυτό λύνεται το θέμα της εξεύρεσης πόρων για την υλοποίηση του έργου από την αρχή. Διαβεβαίωσε τον κ. Καραγιάννη ότι η επόμενη συνάντηση θα είναι με το υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η ολοκλήρωση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του τμήματος Αμμοχώρι-Ξινό, με στόχο να έχει δημοπρατηθεί σε λιγότερο από έξι μήνες. Στη συνέχεια, συζήτησαν για την κατάσταση των οδικών και σιδηροδρομικών αξόνων εντός νομού και τη δυνατότητα υποστήριξής τους από το υπουργείο.

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ευχαριστήριο από το ΔΙΕΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
dimosio iek amyntaioy

Πλησιάζοντας στη λήξη της ακαδημαϊκής χρονιάς Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.