Κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή και απαιτούμε: Να σταματήσει κάθε συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών. Να αποδοθούν όλες οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες σε όλους τους ενόχους, όσο ψηλά κι αν είναι: Κράτος, κυβερνήσεις, υπουργοί, εταιρεία. Να μην υπάρξουν άλλα «Τέμπη», άλλα εγκλήματα επειδή υπολογίζουν τη ζωή και την ασφάλεια των ανθρώπων ως κόστος.
Ο Φοιτητικός Συλλογος Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών καλεί στο νέο φοιτητικό-μαθητικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 7/3, στις 13.00, στην πλατεία Μόδη.
Ή ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
Αφήστε σχόλιο, για αυτό το post!