Φλώρινα

Ευχαριστήριο στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας

Ευχαριστήριο στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας

socia;33

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023. οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας, στη Φλώρινα και στο Παράρτημα Αμυνταίου, και οι εκπαιδευτές επισκεφτήκαμε τον αρχαιολογικό χώρο της Ελληνιστικής Πόλης της Φλώρινας και κάναμε ένα ταξίδι στο χρόνο στην εποχή των ελληνιστικών χρόνων.
Ευχαριστούμε θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας και συγκεκριμένα την μόνιμη αρχαιολόγο κ. Τσιόκανου Ιωάννα και τους νέους αρχαιολόγους Κύρκο Παντελή και Χαλκιά Αγγελική για την λεπτομερή και παραστατική τους ξενάγηση στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά και στο χρόνο.

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

You may also like

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε κοπή βασιλόπιτας Φλώρινα

Ἡ Διαρκὴς Ἱερὰ Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος ἐνέκρινε τὸ αἴτημα να τιμηθῇ ὁ Γέρων Μητροπολίτης πρώην Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἐορδαίας κ. Θεόκλητος

Ἡ Διαρκὴς Ἱερὰ Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, διὰ τῆς ἀπὸ 7ης Νοεμβρίου 2025 ἀποφάσεώς ...

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.