Φλώρινα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

socia;33

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε συμπολίτες μας για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν :
1) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΒΑΙΑΣ: οκτώ (8) εικοσιτετράδες νερά 0,5lit και δεκατέσσερα (14) αφρόλουτρα 750ml για τις ανάγκες των ασθενών της κλινικής του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αμυνταίου.
2) ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ένα (1) μεταχειρισμένο γερανάκι ανύψωσης ασθενών, έναν (1) μεταχειρισμένο μηχανισμό αεροστρώματος και ένα (1) κουτί με επιθέματα για τις ανάγκες των ασθενών του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αμυνταίου Γ.Ν. Φλώρινας.
3) ΤΡΑΟΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: δεκαεπτά (17) κρέμες επούλωσης πληγών Alkaderma για τις ανάγκες των ασθενών του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αμυνταίου Γ.Ν.Φλώρινας.

Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Ο Διοικητής

Μάντσος Γεώργιος

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Ποια είναι η αντίδρασή σου;

Μέτριο
0
Αρκετά καλό
0
Το λατρεύω
0
Δεν είμαι σίγουρος
0

You may also like

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης βατότητας και συντήρησης του δημοτικού δασικού οδικού δικτύου του λόφου Αγίου Παντελεήμονα
Δήμος Φλώρινας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης βατότητας και συντήρησης του δημοτικού δασικού οδικού δικτύου του λόφου Αγίου Παντελεήμονα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης βατότητας και συντήρησης του δημοτικού δασικού οδικού δικτύου στον λόφο του ...

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.