Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Ειδικότερα, ο 59χρονος κατήγγειλε ότι τέλη Ιουλίου του 2024, άτομο επικοινώνησε μαζί του μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικώς, και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε και απέκτησε παράνομα πρόσβαση στην τραπεζική του κάρτα και στη συνέχεια πραγματοποίησε -3- συναλλαγές, μεταφέροντας συνολικά το χρηματικό ποσό των -175- ευρώ περίπου.
Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 26χρονης ημεδαπής σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
Αφήστε σχόλιο, για αυτό το post!