Με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, Χρήστο Ανδρεάδη συναντήθηκε σήμερα, 8 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωάννης Λιάσης.
Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ο Δήμαρχος Αμυνταίου ευχαρίστησε στο πρόσωπο του διοικητή το σύνολο της αστυνομικής δύναμης του Δήμου, που με αίσθημα ευθύνης ενισχύει την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων και δεσμεύτηκε για την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας, στην κατεύθυνση της κοινής υποχρέωσης για αποτελεσματικότερη διαχείριση των προβλημάτων των πολιτών.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
Αφήστε σχόλιο, για αυτό το post!