Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Επίσκεψη της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φλώρινας Π. Πέρκα στο Γεν. Νοσοκομείο Φλώρινας

Amyntaio me News  - Αμυνταιο site 21 Σεπτεμβρίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/09/21 at 2:51 ΜΜ
Π. Πέρκα στο Γεν. Νοσοκομείο Φλώρινας
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Την Τρίτη 20/09/2022, η Βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Π. Πέρκα, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου είχε συνάντηση με το νέο Διοικητή κ. Γ. Μάντσο.
Η κ. Πέρκα αφού ευχήθηκε για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Διοικητή, συζήτησε ενδελεχώς και ενημερώθηκε για την πορεία του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, τη λειτουργία Κλινικών και των εποπτευόμενων Μονάδων, αλλά και την στελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Η Βουλευτής Φλώρινας τόνισε τη σημασία της πριμοδότησης και επιδότησης του ιατρικού προσωπικού ώστε να λαμβάνει κίνητρα για εργασία στην περιοχή, αλλά και την ανάγκη πριμοδότησης των εργαζόμενων ορισμένου χρόνου με στόχο την προκήρυξη νέων μόνιμων θέσεων εργασίας και την κάλυψη όλων των υπαρχόντων και δυνητικών κενών του ΓΝΦ. Τέλος, στηλίτευσε την επιλογή του Υπ. Υγείας για εργολαβίες στην καθαριότητα.
«Είναι ευχής έργον να βρίσκουμε λύσεις για όλα τα ζητήματα του Νοσοκομείου μας, ώστε να προσφέρουμε στους πολίτες ποιοτική, δωρεάν και δημόσια περίθαλψη. Σε αυτό το πλαίσιο να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις», κατέληξε.

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.