Με χαρά το Διοικητικό προσωπικό και η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, υποδέχτηκαν την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2022, τον Τομέα της ΑΔΕΔΥ Φλώρινας σε επίσκεψη στα Γραφεία της Διεύθυνσης.
Η δραστήρια Πρόεδρος, κ. Μαρία Νεοκαζιώτη, και τα ενεργά μέλη κ. Θωμάς Τσούλης, κ. Αναστάσιος Αντωνιάδης, κ. Μιχάλης Ρωμανίδης και κ. Θοελόγος Οκουτσίδης, που παραβρέθηκαν στη συνάντηση, συζήτησαν με πολύ ενδιαφέρον θέματα της Εκπαίδευσης, εστιάζοντας στο σημαντικό θέμα της μείωσης του μαθητικού πληθυσμού στην Π.Ε. Φλώρινας, αλλά και θέματα της πορείας του συνδικαλιστικού κινήματος, και αντάλλαξαν θερμές ευχές για μια νέα χρονιά με αισιοδοξία και κοινωνική ευαισθησία, με ιδιαίτερο τομέα ενδιαφέροντος την παιδική και εφηβική ηλικία, για την οποία οφείλουμε όλοι να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας.
Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.






















