Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Επικαιρότητα

Ένταξη των μελετών των οδικών τμημάτων «Κόμβος Φλώρινας- Αμμοχώρι» και «Ξινό Νερό -Πτολεμαίδα», του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού «Νίκη-Φλώρινα-Κοζάνη-Όρια Ν. Λάρισας»

 Την ένταξη των μελετών των οδικών τμημάτων «Κόμβος Φλώρινας- Αμμοχώρι» και «Ξινό Νερό -Πτολεμαΐδα» του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού «Νίκη-Φλώρινα-Κοζάνη-Όρια Ν. Λάρισας», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020, υπέγραψε την Τετάρτη 26/01/2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης.
Η μελέτη του οδικού τμήματος «Κόμβος Φλώρινας- Αμμοχώρι» αφορά την εκπόνηση του συνόλου των μελετών για την αναβάθμιση της υφιστάμενης οδού μήκους 5,5 χιλιομέτρων, προκειμένου να αποκτήσει τετράιχνη διατομή, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό στηθαίο.
Η μελέτη του οδικού τμήματος «Ξυνό Νερό -Πτολεμαΐδα» αφορά την εκπόνηση του συνόλου των μελετών για την αναβάθμιση της υφιστάμενης οδού μήκους 31 χιλιομέτρων, προκειμένου να αποκτήσει τετράιχνη διατομή, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό στηθαίο.
Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για την εκπόνηση των μελετών ανέρχεται σε 7.140.475,29 ευρώ, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με δικαιούχο φορέα την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.
Για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η μελετητική ωρίμανση των δύο αυτών οδικών τμημάτων, ήταν στις άμεσες προτεραιότητές της, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο οδικός

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button