Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Φλώρινας - Ανακοίνωση εβδομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας
Κοινωνία

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Φλώρινας – Ανακοίνωση εβδομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας

                                         Social Cafe Bar στο Αμύνταιο
socia;33

Περίπου τέσσερις μήνες μετά την πρώτη κοινή διοργάνωση Αιμοδοσίας στη Φλώρινα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Γραφείο Εθελοντισμού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας, ενώνουν ξανά τις προσπάθειές τους και προγραμματίζουν Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας κατά το πρώτο 10ήμερο Μαρτίου 2022, πάντα σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου».

Στόχος είναι να υλοποιηθούν πέντε (5) ημέρες Εθελοντικής Αιμοδοσίας (σε Αμμοχώρι, Κ. Κλεινές, Μελίτη Πέρασμα και Φλώρινα), ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους πολίτες να ενταχθούν στην κοινή προσπάθεια και να προσφέρουν το

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ!

Οι ακριβείς ημερομηνίες και οι χώροι διεξαγωγής Αιμοδοσίας σε κάθε μια από τις προαναφερόμενες περιοχές θα γνωστοποιηθούν με επόμενες σχετικές ανακοινώσεις.

Οι Εθελοντές Αιμοδότες εξασφαλίζουν σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τους ίδιους και για τους οικείους τους, τόσο από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, όσο και από τον Δήμο Φλώρινας.

Η αιμοληψία θα διεξαχθεί αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και καλούνται νέοι και παλαιοί Εθελοντές Αιμοδότες να συνδράμουν στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη σε αίμα.

Κινητοποιούμε συγγενείς, φίλους και γνωστούς!

Δίνουμε ΑΙΜΑ, δίνουμε ΖΩΗ!

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.