Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του μικρού Παναγιώτη από την Κοζάνη

Amyntaio me News  - Αμυνταιο site 31 Ιουλίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/07/31 at 12:15 ΜΜ
Έκκληση
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Εύχομαι σε όλους σας όσοι είστε γονείς πότε να μη ζήσετε αυτό που ζούμε και να μη χρειαστεί ποτέ να ρθειτε στη δική μας θέση.. Δε νομίζω ότι είναι ευχάριστο για έναν πατέρα να ζητάει δημόσια οικονομική βοήθεια για να σώσει το παιδί του…Πιστέψτε με είναι τόσο δύσκολο για την ψυχή του και για το μέσα του να το κάνει… Δε φανταζόμουν ποτέ ότι αντί να περνάω όμορφες και μοναδικές στιγμές μαζί με το παιδί μου , θα πρέπει να βλέπω το βλαστάρι μου να δίνει έναν τέτοιο καθημερινό αγώνα γεμάτο πόνο και δάκρυα ..Τι όμορφο ..!!!Το παλικάρι μας αγαπημένοι φίλοι μου ο μόνος που μπορεί να το κάνει καλά είναι ο Θεός αν το αποφασίσει και το θελήσει. Ειδάλλως ο δρόμος αυτός είναι μακρύς και δύσκολος και μονοί μας δεν μπορούμε να τον διαβούμε .

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας..!!!

Ένα παιδί χωρίς παχύ έντερο, χωρίς ειλεοτυφλικη βαλβίδα και χωρίς μέρος του τελικού ειλεού του και με συχνή βακτηριδιακή υπέρ ανάπτυξη, είναι καταδικασμένο να δώσει μια μεγάλη μάχη για να μπορέσει Ίσως κάποια στιγμή να σταθεροποιηθεί κάπως στη ζωή του..Και ο Παναγιώτης μας δυστυχώς έως τώρα μόνο επιπλοκές έχει και σοβαρά θέματα, τα οποία χρήζουν συχνές νοσηλείες .

Ξέρω ότι μπορεί σε κάποιους η ιστορία μας να φαίνεται κουραστική και δίκαια να σκέφτονται ότι είναι κάτι που έχει κουράσει τόσα χρόνια … άλλα αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να σας την πω..Ο Παναγιώτης μας έχει σοβαρά θέματα υγείας τα οποία μόνοι μας δε μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε και δε μπορούμε χωρίς τη βοήθεια σας και τη στήριξη σας να του δώσουμε την ελπίδα ότι κάποια μέρα και συ Ήρωα μου θα μπορέσεις να ( γίνεις ) καλά και να γνωρίσεις όλα αυτά που κάνουν τα άλλα παιδιά..

Ζήτω μέσα από την καρδιά μου να αγκαλιάσετε όλοι σας τον Παναγιώτη μας και να του δώσετε την ελπίδα να προσπαθήσει μαζί με τους γιατρούς του να ελπίζει ότι όλα θα περάσουν. ..Ζητώ απ όλο τον κόσμο και ειδικά από την πόλη μου την Κοζάνη και όλους του τοπικούς φορείς , την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη μας τον κ. Κασαπίδη, τη Δημοτική αρχή και τον Κύριο Μαλούτα, τον εμπορικό σύλλογο, το σύλλογο εστίασης και όλους τους φορείς της πόλης που μεγάλωσα να σταθούν δίπλα στο βλαστάρι μου , δίπλα στον Παναγιώτη μου και να μας βοηθήσουν. Σας παρακαλώ όλους σας να στηρίξετε αυτή τη Χρόνια μάχη μας….

Κάντε όλοι αυτό το χαμόγελο να νικήσει τον πόνο…!!

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR3901716140006614140428400

Ταυρη Ελενη
Αιτιολογία:Δωρεά

βοήθεια

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΝΟ.Δ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΝΟ.Δ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με έκπληξη διαπιστώνουμε τις τελευταίες μέρες, Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
olga mousiou mylona

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, Οι πανελλαδικές Διαβάστε περισσότερα

0 καιρός στην Δυτική Μακεδονία
χιονια Νυμφαιο

Καιρός Αμύνταιο element = document.getElementById("weather-widget-kairos-com-gr-amyntaio-div");element.innerHTML='';window.onmessage = Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.