Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Έφυγε από την ζωή ο Στράτης, η μασκότ και ένας από τους πιο αγαπητούς σκύλους του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Amyntaio me News 2 Αυγούστου 2019
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2019/11/05 at 9:59 ΠΜ
straths
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Ο Στράτης, η μασκότ του Κέντρου Αναπαραγωγής & Επαναδιάδοσης Ελληνικού Ποιμενικού, και ένας από τους πιο αγαπητούς σκύλους του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 11 ετών. Διαγνώσθηκε πρόσφατα με καρκίνο στον πνεύμονα και μεγαλοκαρδία, κάτι που επιβάρυνε ραγδαία την κατάσταση της υγείας του.

Ο Στράτης ήταν γιος της Σίλιας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και του Κεκούλ, ενός σκύλου κτηνοτρόφου που προέρχονταν από τον Όμιλο Φίλων Ελληνικού Ποιμενικού.

Γεννήθηκε στις 6/7/2008 στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, δόθηκε για δύο χρόνια σε έναν κτηνοτρόφο στην περιοχή της Φλώρινας αλλά επέστρεψε και πάλι στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ καθώς αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα δείγματα Ελληνικού Ποιμενικού και έναν από τους καλύτερους σκύλους του προγράμματος.

Ο Στράτης ήταν αναγνωρισμένος από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος, με τον χαρακτηρισμό εξαίρετος, ενώ είχε βραβευτεί αρκετές φορές σε εκθέσεις μορφολογίας ως καλύτερος Ελληνικός Ποιμενικός Σκύλος και δεύτερος καλύτερος σκύλος μεταξύ των Ελληνικών φυλών συνολικά. Χαρακτηρίστηκε πρωταθλητής Ελλάδος, ένας πολύ τιμητικός τίτλος για τον ίδιο αλλά και την φυλή γενικότερα.

Ο Στράτης υπήρξε για πολλά χρόνια ο βασικός αρσενικός γεννήτορας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και πολλά από τα κουτάβια του φέρουν τα χαρακτηριστικά του. Ήταν πολύ ήρεμος, καλοσυνάτος και υπομονετικός σκύλος, πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και με πολλή όρεξη για ζωή. Έτσι παρέμεινε μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Πηγη-ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: