Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Πολιτική

Ευχαριστήριο από την Λεμονιά Μπούτσκου , Πέτρο Κωσταρέλλη και Στέλιο Μαυρίδη 

Αισθάνομαι την ανάγκη, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε στον προεκλογικό μου αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο εσάς, φίλους παλιούς, αλλά και νέους, που με τιμήσατε με την ψήφο σας, με τη φυσική σας παρουσία στην κεντρική μου ομιλία όπως και όλους όσους συνάντησα από κοντά στα χωριά που επισκέφτηκα τις τελευταίες 17 μέρες. Να ευχαριστήσω επίσης, όλους όσους επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και φυσικά εσάς που με παρακολουθείτε μέσα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με στηρίζετε.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχα την ευκαιρία ν’ ακούσω προβλήματα, ιδέες και απόψεις και να καταθέσω τις δικές μου προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι κοντά σας καθημερινά ,θα έχετε την στήριξη και τη βοήθειά μου, όπως έκανα μέχρι σήμερα.

Οι πολίτες διατράνωσαν την πίστη τους στην κυβέρνηση της Ν.Δ με ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Ελλάδα ανάπτυξης .Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα όλοι με Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά μια νέα ελπιδοφόρα εποχή .

Εύχομαι καλή θητεία στον επανεκλεγέντα βουλευτή κ. Αντωνιάδη.

Με ενότητα και συνεχή προσπάθεια, θα φτάσουμε τη χώρα και τον τόπο μας εκεί που …μας αξίζει.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Λεμονιά Μπούτσκου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Φλώρινα

———————————————

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξή σας και την συμπαράσταση στον αγώνα που τώρα αρχίζει.

Ευχαριστώ όλους εσάς, από όλα τα μέρη της Π.Ε. Φλώρινας που  πλαισιώσατε  και αγκαλιάσατε την προσπάθειά μου να μιλήσουμε ειλικρινά για τα δίκαια που μας ανήκουν.

Ευχαριστώ  όλους εσάς  που στηρίξατε  την υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου χωρίς καμία ιδιοτέλεια, με απώτερο σκοπό το συμφέρον της περιοχής μας αλλά και της χώρας μας σε μία δύσκολη εποχή για όλους μας.

Με υπευθυνότητα και σεμνότητα αποδέχομαι το εκλογικό αποτέλεσμα στέλνοντας το μήνυμα: «Με ενότητα, συνεπή και συνεχή αγώνα θα φτάσουμε τη χώρα μας εκεί που οραματιζόμαστε, εκεί που της αξίζει».

Εύχομαι καλή τύχη στους εκλεγμένους Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας και στη νέα Κυβέρνηση. Όμως, η επόμενη μέρα θέλει περίσκεψη, αποφασιστικότητα, λογική και κυρίως, ενότητα. Ατενίζουμε λοιπόν την επόμενη μέρα ώριμοι, αποφασισμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούμε, όσα προεκλογικά υποσχεθήκαμε στον λαό.

Με την ελπίδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και πιστός στις δεσμεύσεις μου, θα συνεχίσω να συζητώ μαζί σας όπως έκανα μέχρι σήμερα.

Για μία ακόμη φορά ευχαριστώ όλους σας προσωπικά για τον όμορφο αγώνα που κάναμε. Συνεχίζουμε δυνατά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά!

Πέτρος Κωσταρέλλης

Υπ. Βουλευτής ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ
Π.Ε. Φλώρινας


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 2.030 πολίτες που στήριξαν και επέλεξαν το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα.

Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες οι οποίοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και με ανέδειξαν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου μας.

Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο των πολιτών της περιοχής μας για την εκτίμηση που εισέπραξα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και την ειλικρινή και άδολη επικοινωνία που αναπτύξαμε.

Από την πρώτη στιγμή που πολιτεύτηκα επέλεξα να χτίσω μια διαφορετική σχέση με τους πολίτες της Φλώρινας, βασιζόμενη στον αμοιβαίο σεβασμό, την αλήθεια και την ουσιαστική επικοινωνία.

Με τη δυναμική παρουσία των νέων στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής καταφέραμε να ξεχωρίσουμε «την ήρα από το στάρι» και να βάλουμε τα θεμέλια για μία υγιή κεντροαριστερά με ιδεολογικό υπόβαθρο για το μέλλον.

Σηκώσαμε όλο το βάρος του προεκλογικού αγώνα στη Φλώρινα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος, συμφέροντα και μηχανισμούς, με σύμμαχο τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ της δημοκρατικής παράταξης και της κοινωνίας! Διαγράψαμε ένα δυναμικό παρόν και ορίσαμε την αρχή ενός νέου αγώνα για ένα ακόμα πιο δυναμικό μέλλον!

Ο κοινός μας αγώνας συνεχίζεται μέσα από μια υπεύθυνη ενασχόληση, για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Φλώρινάς μας.

Στέλιος Μαυρίδης

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like
error45
fb-share-icon14
Tweet 10
fb-share-icon20

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
error

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like