Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Δήλωση υποψηφιοτητας

Amyntaio me News 19 Ιουνίου 2019
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/08/29 at 8:21 ΜΜ
reppa giota
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

“Οι άνθρωποι της γενιάς μας που ανησυχούμε για το αύριο, έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας πρώτα αλλά και απέναντι στα παιδιά μας που ακολουθούν, να βγούμε μπροστά! Με δύναμη, με τόλμη αλλά και όρεξη για δουλειά, αποφασισμένοι να αλλάξουμε τον τόπο μας!!

Με αυτές τις σκέψεις και με ειλικρινή διάθεση για κοινωνική προσφορά που με χαρακτηρίζει ως στάση ζωής, συμπαρατάσσομαι στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο με τον συνδυασμό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ στο Νομό Φλώρινας. Σε αυτή τη διαδρομή υποχρεούμαστε να μιλήσουμε υπεύθυνα, με καθαρή φωνή, με ειλικρίνεια. Προσωπικά θα το πράξω με όλες μου τις δυνάμεις και καλώ όλους σας να δώσουμε μαζί αυτό τον αγώνα! Για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το παρόν και να ατενίσουμε το μέλλον ξανά με ελπίδα και αισιοδοξία!

Κίνημα Αλλαγής – Παναγιώτα Ρέππα

Γεννήθηκα το 1978 στη Φλώρινα, κόρη του Γεωργίου Ρέππα και της Αφροδίτης Κάκκου. Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας το 1996. Ζω και εργάζομαι στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών. Είμαι παντρεμένη με τον Σαμψωνίδη Παντελή και έχουμε αποκτήσει 4 παιδιά,

την Γεωργία φοιτήτρια νομικής ΑΠΘ, την Πηνελόπη φοιτήτρια χημείας ΑΠΘ, τον Γιώργο μαθητή Γ΄ τάξης Λυκείου και τον Ευάγγελο μαθητή της Γ΄ τάξης Γυμνασίου. Απο το 2003 ασχολούμαι εντατικά με τη σύνταξη του ΟΣΔΕ μέχρι και σήμερα. Απο το 2003 έως και σήμερα εργάζομαι ως συμβασιούχος στο Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Πρεσπών και υπήρξα Πρόεδρος του τοπικού σωματείου εργαζομένων για 7 χρόνια. Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Λαιμού Πρεσπών για τρία χρόνια (2015-2018).

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δήλωση υποψηφιότητας Μπουτσκου Λεμονιάς
ekloges-apotelesmata

Φλωρινιώτες και Φλωρινιώτισσες, Με την ανακοίνωση Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
Η μετά κορονοϊού εποχή πρέπει να μας βρει έτοιμους. Η Δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Π.Ε. Κοζάνης, πιο αναγκαία από ποτέ άλλοτε. (Του Χάρη Κάτανα)

Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδέλτιου της Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: