Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου εκφράζει την πλήρη στήριξή του στους αγρότες της περιοχής, που αυτές τις ημέρες βρίσκονται στα μπλόκα αγωνιζόμενοι για τα δίκαια αιτήματά τους.
Οι αγρότες αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους και σταθερότερους πυλώνες της τοπικής οικονομίας. Όταν ο αγροτικός κόσμος πλήττεται, πλήττεται συνολικά η οικονομική δραστηριότητα και η κοινωνική συνοχή του τόπου μας. Για τον λόγο αυτό, η στήριξή μας δεν είναι μόνο αυτονόητη, αλλά και αναγκαία.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου θα βρίσκεται αύριο, στις 17:00, στο μπλόκο του Φιλώτα και καλεί όλους τους εμπόρους για να δηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών.
Ενωμένοι, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.
Με τιμή
Δημήτριος Νάντσης
Πρόεδρος Δ.Σ.
Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.




















