Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Επικαιρότητα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι, για την καταχώρηση των αιτημάτων επιδόματος θέρμανσης των δικαιούχων που διαμένουν σε πολυκατοικίες:
Καταρχήν στις περιπτώσεις των οικοδομών που έχουν κάνει αυτόνομη Τ/Θ σε κάθε διαμέρισμα (εκδίδεται ξεχωριστός λογαριασμός Τ/Θ σε κάθε διαμέρισμα στο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη) η αίτηση γίνεται σαν να πρόκειται για μονοκατοικία.

Μετά από διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων), υπάρχει και η δυνατότητα καταχώρησης των αιτημάτων επιδόματος θέρμανσης των δικαιούχων που διαμένουν σε πολυκατοικίες, ξεχωριστά για την ιδιοκτησία τους σαν αυτόνομο χώρο, οπότε :

1. Δεν πρέπει να τσεκαριστεί το πεδίο: «Η κατοικία σας ανήκει σε πολυκατοικία ή σε κτίσμα πολλαπλών κατοικιών όπου μοιράζεται η κατανάλωση πετρελαίου»
2. Στην καρτέλα «Στοιχεία Παραστατικού» πρέπει να τσεκαριστεί η επιλογή «Καταβάλλω δαπάνη θέρμανσης μέσω κοινοχρήστων».

Επιπλέον αναφέρουμε ότι:
Το Επίδομα χορηγείται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων, που υποβάλλεται έως και την 15η Δεκεμβρίου 2021 στο myAADE

Για την πληρωμή υποβάλλεται ο αριθμός της απόδειξης αγοράς (Λογαριασμού) κατανάλωσης θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης, το ποσό της συναλλαγής , ο Α.Φ.Μ. και η επωνυμία της επιχείρησης .
Τα στοιχεία της ΔΕΤΕΠΑ (πωλήτριας της θερμικής ενέργειας) είναι: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, Α.Φ.Μ. : 090052773

Οι καταναλωτές καλό θα είναι να απευθύνονται στον λογιστή τους για την διευκόλυνσή τους και την ορθή και εμπρόθεσμη υποβολή των ΑΙΤΗΣΕΩΝ τους.

Εκ της ΔΕΤΕΠΑ

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button