Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Χάος στα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα

Amyntaio me News 25 Ιουλίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/07/25 at 3:48 ΜΜ
Tι ισχύει
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Δυστυχώς συνεχίζονται και μάλιστα με έντονους ρυθμούς ο διωγμός εναντίον των επιχειρήσεών μας από GEA –ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΕΔΕΜ.
Χιλιάδες οι επιστολές περί δήθεν οφειλόμενων οφειλών. Οι τυποποιημένες επιστολές που κατά χιλιάδες αποστέλλονται, δεν αποτελούν απόδειξη οφειλής και να μην τις αποδέχεστε Συνάδελφοι, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πολύ καλά, τα στοιχεία τους τις περισσότερες φορές είναι πλασματικά και μη πραγματικά. Το Υπουργείο Πολιτισμού αναφέρει:
«…Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να μην χρησιμοποιεί στο κατάστημά του εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο (δηλαδή ρεπερτόριο που δεν εκπροσωπείται από τους παραπάνω ΟΣΔ τα δικαιώματα του οποίου τους έχουν ανατεθεί είτε απευθείας από τους δικαιούχους, είτε βάσει συμβάσεων αμοιβαιότητας με άλλους ΟΣΔ του εξωτερικού)…»
Στην περίπτωση αυτή, Συνάδελφε δεν ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να πληρώσεις καμία ΕΤΑΙΡΙΑ ούτε GEA ή ΕΔΕΜ ή ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ
1. Οι ως άνω Εταιρίες είναι οργανισμοί ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και δεν έχουν καμία σχέση με Δημόσια Νομική μορφή
2. Δεν είναι ελεγκτικά όργανα
3. Σε περίπτωση ασφυκτικών πιέσεων προς την επιχείρησή σου να το καταγγείλεις.
4. Για τον GEA ο οποίος συνεχίζει να χρησιμοποιεί το σλόγκαν ότι «υποχρεούμεθα να καταβάλλουμε συγγενικά δικαιώματα, ψεύδονται διότι ο Νόμος 2121/93 αναφέρει:
«..Στο πλαίσιο αυτό, εάν προκύπτει ρητά και με σαφήνεια ότι οι δικαιούχοι της εύλογης αμοιβής του αρθ.49 Ν.2121/1993, όπως ισχύει, μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας δεν εκπροσωπούνται από τον οργανισμό GEA ή από οποιονδήποτε άλλο οργανισμό της αλλοδαπής με τον οποίο ο GEA έχει σύμβαση αμοιβαιότητας, τότε δεν οφείλονται για τους εν λόγω δικαιούχους δικαιώματα στον GEA για όσο χρονικό διάστημα οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι δεν εκπροσωπούνται από κάποιον ΟΣΔ….»

Επίσης η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών 349/2022 όπως και άλλα Πρωτοδικεία, εκδίδουν αποφάσεις αθωωτικές. Για περισσότερες πληροφορίες και τον τρόπο το πώς να απαλλαγείτε, μιλήστε με τον Πρόεδρο κο Τσαπατσάρη.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: