
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Αμύντας Αμυνταίου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή γνωστοποιεί ότι στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος που διεξήχθησαν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024, στη Θεσσαλονίκη εξελέγη τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, το μέλος του συλλόγου μας Μαριάννα Κοτζαμανίδου.
Η Μαριάννα Κοτζαμανίδου κόρη του αείμνηστου καθηγητή του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και επι σειρά ετών προπονητή και αθλητή του Αμύντα Αμυνταίου, Χρήστου Κοτζαμανίδη, είναι βέβαιο οτι με τα προσόντα και τις δεξιότητες που διαθέτει θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος της Χειροσφαίρισης που τόσο πολύ αγαπά.
Ευχόμαστε στην αγαπητή Μαριάννα καλή επιτυχία στο έργο της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. επανεξελέγη ο Κωνσταντίνος Γκαντής με ποσοστό 91%. Ο Κωνσταντίνος Γκαντής επανεκλέγεται για 4η φορά μετά το 2014, το 2016 και το 2021 και θα πραγματοποιήσει την 3η πλήρη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.