Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Αυτό θα πει «είχαν άγιο»! Δέντρο έλιωσε το αυτοκίνητο που έκαναν camping [pics]

Amyntaio me News 12 Μαρτίου 2020
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2020/03/12 at 3:22 ΜΜ
toyota
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Το Toyota Hilux φημίζεται για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά του, όμως ακόμα και αυτό δεν μπορεί να αντέξει απέναντι στα στοιχεία της φύσης. Ένα Hilux έβδομης γενιάς (2004-2015) με ειδικό εξοπλισμό για camping, έπεσε θύμα ενός τεράστιου δέντρου στην Αυστραλία, όταν ο κορμός του κυριολεκτικά έλιωσε την καμπίνα των επιβατών.

Τη στιγμή που το δέντρο έπεσε, το Hilux ήταν παρκαρισμένο και όλοι οι επιβαίνοντες κοιμόντουσαν μέσα στη σκηνή πάνω στην καρότσα. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε από την πτώση του κορμού όμως είναι σίγουρο πως δύσκολα θα ξεχάσουν αυτή την εμπειρία τους.

Πάντως αν εξαιρέσουμε το μεσαίο τμήμα της καμπίνας και το σασί τύπου σκάλας που λύγισε από το βάρος του κορμού, το υπόλοιπο αυτοκίνητο φαίνεται πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση (κινητήρας, τροχοί, καρότσα κτλ) και δεν θα μας φαινόταν περίεργο αν το Hilux έπαιρνε ακόμη μπροστά.

Το δέντρο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ένα είδος ευκάλυπτου που ονομάζεται κομεόδεντρο (gum tree). Στην Αυστραλία υπάρχουν οδηγίες προς τους κατασκηνωτές να μην παρκάρουν και να μη στήνουν τις σκηνές τους κάτω από τέτοιου είδους δέντρα τα οποία καταλαμβάνουν τα 3/4 των δασών της χώρας. Η μεγάλη ανάπτυξή τους εξωτερικά σε συνδυασμό με τις όχι και τόσο μεγάλες ρίζες τους έχουν ως αποτέλεσμα συχνές πτώσεις κλαδιών από ισχυρούς ανέμους – κυρίως κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

drive.gr

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: