Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Ασημένιος Τεντόγλου στο Όρεγκον, έχασε για λίγα εκατοστά το χρυσό από τον Κινέζο Γουάνγκ

Amyntaio me News 17 Ιουλίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/07/17 at 12:09 ΜΜ
Ασημένιος Τεντόγλου στο Όρεγκον, έχασε για λίγα εκατοστά το χρυσό από τον Κινέζο Γουάνγκ
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Για λίγα εκατοστά έχασε ο Μίλτος Τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, από την τελευταία προσπάθεια του Κινέζου, Γουάνγκ.
Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο άλμα του τελικού, ήταν το δικό του εντούτοις δεν αποδείχθηκε ικανό να τον επαναφέρει στην κορυφή.
Ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε σε καλή μέρα στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου του Όρεγκον και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στην 2η του προσπάθεια (μετά το άκυρο πρώτο του άλμα) στην οποία με το τέλειο πάτημα «πέταξε» στα 8.30μ..
Στην τρίτη έκανε ένα ακόμη σπουδαίο άλμα στα 8.29μ, ενώ συνέχισε τις σταθερές… πτήσεις του με 8.24μ στην 4η προσπάθεια του. Το καλύτερο άλμα για τον Έλληνα πρωταθλητή ήρθε στην 5η του προσπάθεια με 8.32μ και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε ν΄ αλλάξει τα πράγματα.
Ο Κινέζος Γουάνγκ, όμως, είχε την τελευταία λέξη στον αγώνα. Με τρομερό άλμα στα 8.36μ στην τελευταία του προσπάθεια «έκλεψε» το χρυσό μετάλλιο από τον Τεντόγλου, ο οποίος στην 6η του προσπάθεια προσπάθησε να κάνει ότι και στο Τόκιο, αλλά δεν τα κατάφερε.
Μόλις σηκώθηκε από το σκάμμα, ο Μίλτος Τεντόγλου εξέτασε την προσπάθεια του, είδε πως δεν ήταν αρκετή να του δώσει το χρυσό μετάλλιο, κούνησε το κεφάλι του και γονάτισε, απογοητευμένος από την εξέλιξη που πήρε -στο φινάλε του- ο τελικός του μήκους.
dikaiologitika.gr

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: