Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Αποχαιρετιστήρια προπόνηση με καλοκαιρινά παιχνίδια και χαμόγελα για τις Ακαδημίες Χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου

Amyntaio me News 4 Ιουλίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/07/04 at 10:06 ΜΜ
Αποχαιρετιστήρια προπόνηση με καλοκαιρινά παιχνίδια
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησαν την αθλητική σεζόν οι ακαδημίες του Αμύντα Αμυνταίου, καθώς το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο πάρκο έναντι του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.
Οι προπονητές του συλλόγου ετοίμασαν καλοκαιρινά παιχνίδια και διαγωνισμούς, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών που διασκέδασαν με τη ψυχή τους.
Για περίπου 4 ώρες ο χώρος γέμισε στην κυριολεξία με χαμόγελα και χαρούμενες φωνές, ενώ οι μουσικές επιλογές του Σταύρου Αλεξιάδη έδιναν τον δικό τους ευχάριστο τόνο στη γιορτή.
Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε η επίδοση αναμνηστικής φανέλας στον συντοπίτη, ομογενή επιχειρηματία στις Η.Π.Α. Σταύρο Παπαχρήστου, ως δείγμα αναγνώρισης της διαχρονικής συνεισφοράς του στον σύλλογο.
Αγόρια και κορίτσια αφού επιδόθηκαν στο καθιερωμένο μπουγέλωμα από το οποίο δεν γλίτωσε κανείς, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αμύντα Αμυνταίου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στην αποχαιρετιστήρια προπόνηση, καθώς και τους γονείς-κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη τους.

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: