Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Απάντηση της ΔΕΤΕΠΑ στον κ. Ιωσηφίδη για την βράβευση

Amyntaio 7 Νοεμβρίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/11/07 at 2:02 ΜΜ
Βραβεύονται αυτοί που κορόιδευαν την ιδέα της καύσης βιομάζας για τηλεθέρμανση!
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Κύριε Ιωσηφίδη, βραβεύονται οι πράξεις, και όχι τα λόγια του αέρα!

Ο κύριος Ιωσηφίδης, αντί να χαρεί όπως όλοι μας για την βράβευση που έλαβε ο Δήμος Αμυνταίου και η ΔΕΤΕΠΑ, αναζητά προσωπική αναγνώριση για την απραξία του!
Το έργο των μονάδων βιομάζας και η τεράστια προσπάθεια που έγινε από το 2015 έως σήμερα, ώστε να κρατηθεί ζωντανή η Τηλεθέρμανση του Δήμου μας έχει πάρει τα εύσημα από την πολιτεία και όλους τους Δημότες.
Κύριε Ιωσηφίδη, βραβεύονται οι πράξεις, και όχι τα λόγια του αέρα! Τάζατε τηλεθέρμανση σε όλους τους οικισμούς του Δήμου, και δεν κάνατε τίποτα σε κανέναν! Γιατί, ενώ ξέρατε πολύ καλά επί της θητείας σας ότι πλησιάζει το κλείσιμο του ΑΗΣ Αμυνταίου, δεν κάνατε τίποτα για να διασωθεί η Τηλεθέρμανση; Η απάντηση πλέον είναι γνωστή σε όλους. Μήπως είχατε τις ίδιες βλέψεις για την τηλεθέρμανση όπως και για το Ξινό Νερό; Οι Δημότες πλέον, ξέρουν ποιος εργάζεται για το καλό του τόπου. Από παχιά λόγια χόρτασε ο κόσμος.
Πάντως αν επιθυμείτε σαν επιχειρηματίας, να επενδύσετε για το καλό του τόπου, μπορείτε να επιλέξετε όποιον ή οποίους οικισμούς θέλετε, και να φτιάξετε Τηλεθέρμανση. Ο Δήμος θα σας παραχωρήσει όλες τις απαιτούμενες άδειες διέλευσης και τις απαραίτητες παραχωρήσεις, και θα σταθεί αρωγός στις ιδέες σας!

Ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ
Δεμερτζίδης Στυλιανός

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *