Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Απάντηση στο Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου»

Amyntaio me News  - Αμυνταιο site 15 Αυγούστου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/08/15 at 6:54 ΜΜ
Σπυρος Ηλιαδης
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Δεν θα μπω στον κόπο σχολιάσω την προσβλητική και απαξιωτική απάντηση του σωματείου που στόχο έχει να υποβαθμίσει τα 32 χρόνια πορείας μου στον χώρο της δημοσιογραφίας και των εκδόσεων, με σκοπό να πλήξει το κύρος το επάγγελμα το γόητρο και την υπόσταση μου, χρησιμοποιώντας γλώσσα εκδικητική και ταπεινωτική.

-Ακόμα περισσότερο δεν θα μπω στην ατέρμονη «τρύπα» της αντιπαράθεσης για το ποιος φταίει, ποιος είπε και τι είπε, τα σωματεία παίρνουν πάντα την θέση των εργαζομένων για αυτό ιδρύθηκαν και οι δημοσιογράφοι γράφουν ελεύθερα αυτά που βλέπουν για αυτό και υπάρχουν.

-Εγώ, εκτός από δημοσιογράφος είμαι και καλός «ποιμένας». Δεν τους κρατώ κακία. Τους συγχωρώ. Τους δίνω ευχαρίστως και την ευλογία μου. Αμήν.

-Αυτό όμως που δεν γνωρίζω είναι αν η απάντηση του σωματείου που μειώνει ευθέως την ποιότητα του γραπτού λόγου και προάγει τα «κίτρινα» δελτία τύπου των θεσμικών φορέων όταν και αν διαβαστεί από το υπουργείο υγείας ή την ΕΣΗΕΑ τι θέσει θα πάρουν, θα είναι καλοί «ποιμένες» όπως εγώ; ή θα θέσουν σε «κίνδυνο» τους υπογράφοντες του «δελτίου τύπου – απάντηση», που με περίσσια υπερηφάνεια το συνέταξαν και με απερισκεψία το δημοσιοποίησαν.-

«Κρέσσον τα οικήια ελέγχειν αμαρτήματα ή τα οθνεία».

Δημόκριτος.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.