Επικαιρότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2022

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι από χθες Δευτέρα 11/10 έχει ξεκινήσει η προθέρμανση των μονάδων βιομάζας, ούτως ώστε να παρέχεται σταδιακά θέρμανση στους κατοίκους, δεδομένων των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.
Η θέρμανση προβλέπεται να έχει ομαλοποιηθεί έως αύριο Τετάρτη.
Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι δεν θα γίνει καμία αύξηση στην τιμή της Τ/Θ, η οποία παραμένει σταθερή όπως έχει διαμορφωθεί το 2019.
Δεδομένων των τρεχουσών τιμών των συμβατικών καυσίμων (πετρελαίου, υγραερίου) η Τ/Θ είναι μακράν πάνω από 50% φθηνότερη και από το πετρέλαιο και από το υγραέριο, και αποτελεί τον οικονομικότερο και καθαρότερο τρόπο θέρμανσης. Η ΔΕΤΕΠΑ καταβάλλει προσπάθεια την τρέχουσα περίοδο να αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό υπολειμματική αγροτική βιομάζα.
Ευχόμαστε στους καταναλωτές μας καλό χειμώνα και τους ευχαριστούμε που στέκονται αρωγοί στο δύσκολο έργο μας, στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης που βιώνει η περιοχή μας.

ΕΚ της ΔΕΤΕΠΑ

Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 1 - Επικοινωνία 2386 023114 Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Επικαιρότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι από τη Δευτέρα 12/10 έχουν τεθεί σε λειτουργία οι νέες μονάδες της Τηλεθέρμανσης, οι οποίες λειτουργούν με σύγκαυση βιομάζας, σε υποκατάσταση του προσφάτως αποσυρθέντος ΑΗΣ Αμυνταίου.

Οι μονάδες έχουν ξεκινήσει την προθέρμανση του δικτύου και των εγκαταστάσεων της Τηλεθέρμανσης, ούτως ώστε να παρέχεται από σήμερα θέρμανση στους κατοίκους και να ομαλοποιηθεί σταδιακά η παροχή θερμότητας.

Η ΔΕΤΕΠΑ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό την ταχύτερη και βέλτιστη ικανοποίηση των θερμικών αναγκών των κατοίκων, δεδομένου ότι τίθεται για πρώτη φορά σε λειτουργία ένα νέο, καινοτόμο και πρωτοποριακό έργο για τα ελληνικά δεδομένα, το οποίο αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών που έχουν καταβληθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, με σκοπό ο Δήμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες τις πρόωρης απολιγνιτοποίησης της περιοχής μας.

Πιστεύουμε ότι ο συνδημότες μας θα σταθούν αρωγοί και υποστηρικτές της προσπάθειας που καταβάλλεται.

 

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου & Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ

Άνθιμος Μπιτάκης

 

Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 1 - Επικοινωνία 2386 023114 Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button