Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

/** * Use the following code in your theme template files to display breadcrumbs: */

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ

Amyntaio 19 Ιουνίου 2019
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/11/07 at 7:18 ΜΜ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΠΑΣΟΚ
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Φίλοι και φίλες , αγαπητοί συμπολίτες
Μετά από ώριμη σκέψη και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής -Πασοκ στις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 07 Ιουλίου 2019, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσω έμπρακτα την διάθεση μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα , μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Η απόφαση μου αυτή αποτελεί μια συνειδητή πολιτική απόφαση που έχει σχέση με την άμεση ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Δεν κατάγομαι από πολιτικό τζάκι αλλά είμαι έντονα πολιτικοποιημένος από την νεαρή μού ηλικία. Σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή για την χώρα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί ενωτικά για την επόμενη μέρα. Δηλώνω έτοιμος να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας μακριά από αντιπαλότητες, ακραίες αντιπαραθέσεις και λαϊκισμό. Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την εισήγηση των κεντρικών οργάνων του Κινήματος Αλλαγής-Πασοκ για την υποψηφιότητα μου. Για εμένα προσωπικά η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο αγώνας που ξεκινάμε θα είναι δύσκολος αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα δικαιωθεί. Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις εθνικές εκλογές στις 07 Ιουλίου 2019. Σας ζητώ να στηρίξετε μια νέα υποψηφιότητα, ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του. Θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου δεσμευόμενος ότι ποτέ δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε.
Σύντομο Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην πόλη της Φλώρινας στις 02 Μαρτίου 1985, έχω καταγωγή από δύο χωριά της Φλώρινας , από την πλευρά του πατέρα μου Κωσταρέλλη Κωνσταντίνου από την τοπική κοινότητα Φλαμπούρου και από την πλευρά της μητέρας μου Πιστολάκη Βιολέττας από την τοπική κοινότητα Μελίτης. Ωστόσο τα τελευταία 30 χρόνιακατοικώ και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στο Αμύνταιο. Είμαι παντρεμένος με την Καρακατσάνη Σταματία.
Αποφοίτησα το 2004 από το ενιαίο λύκειο Αμυνταίου. Είμαι Οικονομολόγος και απόφοιτος της σχολής Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών (Α.Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας) από το έτος 2008. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ήμουν στέλεχος της Π.Α.Σ.Π. (Νεολαία Πασοκ).
Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 2010.
Από το2011 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος -ασφαλιστικός διαμεσολαβητής.
Με εκτίμηση, Πέτρος Κων. Κωσταρελλης Ιδιωτικός Υπάλληλος-Πτυχιούχος Οικονομολόγος Υποψήφιος Βουλευτής Φλώρινας με το Κίνημα Αλλαγής -Πασοκ

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *