Ο Δήμος Αμυνταίου προχώρησε σε σημαντική αναδιάρθρωση του πρασίνου στην πόλη, με στόχο τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας και την ενίσχυση της βιώσιμης διαχείρισης του νερού.
Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν αυτόματα ποτίσματα σε καίριους χώρους, όπως:
- στη Δημοτική Βιβλιοθήκη,
- στο Αμφιθέατρο,
- στην Πλατεία Αγοράς,
ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλα σημεία του Δήμου.
Με την παρέμβαση αυτή εξασφαλίζεται τόσο η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του νερού, όσο και η συστηματική περιποίηση του πρασίνου.
Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε από το εργατικό προσωπικό του Δήμου, υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ. Θωμά Τζήγα.
Ο Δήμος Αμυνταίου συνεχίζει με συνέπεια την προσπάθεια για μια πόλη πιο φιλική προς τον δημότη και το περιβάλλον.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.






















