Επικαιρότητα

Ακύρωση Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δια Ζώσης

socia;33

Έχοντας υπόψη :
Το με αριθμό πρωτ.164066/01.10.2025 έγγραφο του Περιφερειάρχη για Ακύρωση Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου.
Σας ενημερώνω ότι, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για τη Δευτέρα 06 Οκτωβρίου 2025 ακυρώνεται, καθόσον εκ παραδρομής προσδιορίσθηκε δεδομένου ότι βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση συναφές θέμα μέχρι τις 31.10.2025.
Σύμφωνα με τα παραπάνω η υπόψη συνεδρίαση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μετά την λήξη και την αξιολόγηση των απόψεων επί της διαβούλευσης.         
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Νικόλαος Σαμαράς

Κοινοποιήστε

You may also like

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δια Ζώσης Επικαιρότητα

Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με μεικτό τρόπο (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη)

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη: α) Τις διατάξεις των ...

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.