Συνταγές

Ομελέτα φούρνου με λουκάνικα

Ομελέτα φούρνου με λουκάνικα

socia;33

300 γρ. πατάτες
• 15 γρ. ελαιόλαδο
• 200 γρ. λουκάνικα Πιτσιλιάς
• 90 γρ. αλεύρι
• 120 γρ. γάλα
• 3 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομματάκια. Τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο και τις απλώνουμε σε ένα ρηχό ταψί φούρνου διαμέτρου περίπου 25εκ. Κόβουμε τα λουκάνικα σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε ανάμεσα στις πατάτες. Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 45’ περίπου, μέχρι να κοκκινίσουν ελαφρά οι πατάτες.
Βάζουμε σε λεκάνη το αλεύρι με το γάλα και τα αυγά κι ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι ή με το σύρμα.
Αδειάζουμε το μείγμα πάνω στις πατάτες και τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20΄ακόμα, μέχρι να ροδοκοκκινίσει η ομελέτα.
xrysessyntages.com

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.