Διεκόπη για την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025 η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη για την υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου στη Φλώρινα, από τον 32χρονο πρώην σύντροφο της αρραβωνιαστικιάς του.
Η δίκη διεκόπη λόγω κολλήματος ενός εκ των συνηγόρων. Η υπόθεση συζητήθηκε, παρουσία των ενόρκων, συγγενών και φίλων του άτυχου 31χρονου, που δέχτηκε 17 μαχαιριές ενώ καθόταν σε κατάστημα εστίασης, χωρίς να υπάρξει διάλογος μεταξύ του δολοφόνου και του δολοφονημένου.
Όλα συνέβησαν στο κέντρο της πόλης στη Φλώρινα τον Ιούλιο του 2024. Ο κατηγορούμενος δεν έχει ομολογήσει τι του όπλισε το χέρι και μαχαίρωσε πισώπλατα τον άτυχο άνδρα.
Πηγή:ertnews.gr
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.