Amyntaio News
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, 2025, 2:05 πμ
16 °c
Amyntaio
  • αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αθλητικά
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος-Φλώρινας
  • Αγγελίες-Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Τοπικές-Ειδήσεις
  • Πολιτιστικά
No Result
View All Result
  • αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αθλητικά
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος-Φλώρινας
  • Αγγελίες-Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Τοπικές-Ειδήσεις
  • Πολιτιστικά
No Result
View All Result
Amyntaio News
No Result
View All Result
Ψάχνεις μεταχειρισμένο; Auto Soumpasis, 7ης Νοεμβρίου Φλώρινα, τηλ. 23850 26074

soumpasis-car-florina

proodos-market-amyntaion

Αρχική » Με δήμευση κινδυνεύει η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης του Σινά

Θυμάμαι...Τζουμπαρλίγκες

Με δήμευση κινδυνεύει η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης του Σινά

2 Ιουνίου 2025
in Επικαιρότητα
8
0

           Social Cafe Bar στο Αμύνταιο
socia;33

Share on FacebookShare on XShare on

Σε δικαστική απόφαση κατέληξε, στις 28 Μαΐου, η δικαστική δίωξη του Αιγυπτιακού Κράτους εναντίον της Ιεράς Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, που ξεκίνησε το 2012, όταν στην εξουσία βρισκόταν ακόμη η οργάνωση του Σουνιτών Ισλαμιστών με το όνομα: «Αδελφοί Μουσουλμάνοι».

Ολοφάνερο πλέον είναι ότι υπάρχουν και βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια ανατροπής του ιδιοκτησιακού status quo της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά, με κύριο στόχο τη δήμευση της περιουσίας της, τη σταδιακή έξωση των Μοναχών και τη μετατροπή της Μονής σε Μουσείο και τουριστικό θέρετρο και μάλλον, αργότερα, σε Τζαμί.

Αν και αναμένονται ακόμη οι τελικές θέσεις της Αιγυπτιακής Πολιτείας και τα αποτελέσματα των προσεχών συνομιλιών Αιγύπτου – Ελλάδας, ολόκληρη η πολιτική και εκκλησιαστική ηγεσία της Ελλάδας, εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την έκπληξή της για τις ανέλπιστες δικαστικές αποφάσεις των Αιγυπτιακών δικαστηρίων, οι οποίες, μάλιστα, έρχονται σε αντίθεση με τις πολύ πρόσφατες δημόσιες διαβεβαιώσεις, για τη Μονή, του σημερινού Προέδρου της Αιγύπτου κ. Σίσι, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, σύμφωνα με τις οποίες δεν επρόκειτο να αλλάξει κάτι από το έως τώρα υπαρξιακό ιδιοκτησιακό και λειτουργικό καθεστώς της Μονής.

Μάλιστα, είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό διεξαγόταν ανάμεσα στην ελληνική και αιγυπτιακή πολιτική ηγεσία ένας εξωδικαστικός διακανονισμός, ο οποίος αναμενόταν, με συμφωνία και των δύο πλευρών, πως θα ρύθμιζε, θετικά, όλα τα σχετικά με η Μονή θέματα που είχαν δημιουργηθεί. Ωστόσο, αν και είχαν καταλήξει σε συμφωνία, ανάμεσα στις δύο χώρες, ο διακανονισμός, για άγνωστους λόγους, δεν υπογραφόταν, από την πλευρά των Αιγυπτίων και χρονοτριβούσε η ολοκλήρωσή του, ίσως, διότι αναμενόταν η σχετική απόφαση του δικαστηρίου.

Δυστυχώς, όμως, οι Αιγύπτιοι δικαστές, χωρίς κανένα σεβασμό στην μακρόχρονη πνευματική και πολιτισμική κληρονομιά του καθεστώτος της Ιεράς Μονής και στη θρησκευτική ελευθερία του Αρχιεπισκόπου Ηγουμένου και των Μοναχών της Μονής, αποφάσισαν, αυταρχικά και βίαια, να αφήσουν χωρίς περιουσία τη Μονή και να καταδικάσουν, την ίδια την Ιστορία, τον Πολιτισμό και τη θρησκευτική ετερότητα που υπήρχε για (15) αιώνες, δείχνοντας την αντίθεσή τους στην φιλειρηνική πορεία και συνεργασία, που είχε επιλεγεί, γενικά, ως τρόπος αναπτύξεως των σχέσεων ανάμεσα στους δύο λαούς.

Βέβαια, η γλωσσική και νοηματική ερμηνεία των ανακοινώσεων του ΥΠΕΞ και της Προεδρίας της Αιγύπτου δείχνουν ολοκάθαρα ότι γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί η αλήθεια των δικαστικών αποφάσεων, καθώς σε αυτές γίνεται μεν λόγος για διατήρηση του «θρησκευτικού καθεστώτος» και της χρήσης μόνον της Μονής και της περιουσίας της, αλλά αποσιωπάται το πιο σημαντικό, το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Και τούτο είναι σαφές από το ότι η μεν Προεδρία κάνει λόγο «για διατήρηση του μοναδικού και ιερού θρησκευτικού καθεστώτος της Μονής της Αγίας Αικατερίνης και για αποτροπή της παραβίασής του», το δε υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου, τονίζει ότι «η πρόσφατη δικαστική απόφαση ρυθμίζει το νομικό καθεστώς της μονής και διασφαλίζει την ιερότητά της». Διευκρινίζει, μάλιστα, ότι «η Μονή της Αγίας Αικατερίνης, οι συνδεδεμένοι με αυτήν αρχαιολογικοί χώροι, η πνευματική αξία, η θρησκευτική σημασία και τα συνδεδεμένα με τη Μονή νεκροταφεία δεν παραβιάζονται και ότι διασφαλίζεται η ιερότητα του νομικού καθεστώτος της μονής, αναγνωρίζεται η πνευματική και θρησκευτική της αξία και εγκρίνεται το συνεχιζόμενο δικαίωμα των μοναχών του μοναστηριού να συνεχίσουν να κάνουν χρήση των θρησκευτικών και αρχαιολογικών χώρων της ευρύτερης περιοχής».

Εάν, όμως, ισχύουν οι πληροφορίες, σχετικά με τις Αιγυπτιακές δικαστικές αποφάσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι Αιγύπτιοι δημεύουν τη Μονή και την περιουσία της και αφήνουν στον αέρα, με την απώλεια της ιδιοκτησιακής του υπόστασης, ένα τέτοιο παγκόσμιου πολιτισμικού κύρους Μνημείο, που δηλώνει σαφώς κάποιες προθέσεις οριστικής κατάργησης, στο μέλλον, της λειτουργίας του, καθώς θα βρίσκεται πλέον στο πλαίσιο του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Αιγύπτου. Η μέθοδος αυτή, άλλωστε, είναι γνωστή στην ελληνική ιστορία καθώς έχει εφαρμοστεί άπειρες φορές στο παρελθόν σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και απογοήτευσή της, καθώς διαπιστώνει ότι σταδιακά ένα προς ένα, τα πλέον γνωστά παγκοσμίως Ιστορικά Μνημεία της Ορθοδοξίας διώκονται, δεν γίνονται σεβαστά, ως προς την ιστορική τους πατρότητα, τον πνευματικό σκοπό ιδρύσεώς τους και την μακρόχρονη διαδρομή τους στην υπηρεσία της Ορθοδόξου Πίστεως και αποδυναμώνονται τα τελευταία χρόνια, με ποικίλες κεκαλυμμένες μεθόδους, μετατρεπόμενα, σταδιακά, σε Μουσεία – Τζαμιά!

Οι μνήμες του ελληνικού ιστορικού παρελθόντος, επιβεβαιώνουν τη χρήση παρόμοιων άδικων και, συνήθως, προειλημμένων δικαστικών αποφάσεων! Αν λάβει υπόψη κάποιος τον χρόνο και τα πρόσωπα που ξεκίνησαν τη δικαστική δίωξη στην Αίγυπτο εναντίον της Μονής, δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δυστυχώς και η παρούσα δίωξη διατηρεί κάποια από τα χαρακτηριστικά των διώξεων του παρελθόντος.

Φαίνεται, επομένως, ότι επιχειρείται να γίνει ακόμη μια «άλωση» σε βάρος της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας, όπως τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και να καταστεί η Μονή ένα ακόμη θύμα πολιτικών διεργασιών και δικαστικών αποφάσεων.

Όλοι οι Έλληνες, βρίσκονται σε ανησυχία και αγωνία, καθώς αισθάνονται ότι κινδυνεύει η αρχαιότερη στην οικουμένη και σε πλήρη λειτουργία και δράση ζώσα χριστιανική Μονή, με μία από τις παλαιότερες και πλέον αξιόλογες σε Παπύρους, χειρόγραφα, έγγραφα και βιβλία ανοιχτές Βιβλιοθήκες παγκοσμίως, με μια από τις πολυτιμότερες συλλογές παλαιών φορητών εικόνων στην υφήλιο, ένα αναγνωρισμένο Μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτισμικής Κληρονομιάς (UNESCO).

Ευχόμαστε να μην ισχύει τίποτα από όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο εναντίον αυτού του τεράστιου σε αξία και σημασία ελληνορθόδοξου Μνημείου.

Συνειδητοποιώντας το μέγεθος της θεολογικής, πνευματικής και συμβολικής αξίας της Θεοβάδιστης Μονής του Σινά, τα μέλη της Πανελλήνιας Ενώσεως Θεολόγων, ζητούμε με στεντόρεια φωνή, από την Ελληνική Πολιτεία, να κάνει ό, τι είναι δυνατό για να μην ισχύσει τίποτα από τις άδικες και άτοπες αποφάσεις της Αιγυπτιακής δικαστικής εξουσίας, οι οποίες δεν καταλύουν απλώς το παγκόσμιο δίκαιο, αλλά έρχονται σε αντίθεση με τη θρησκευτική ελευθερία και τις πολιτισμικές αρχές που ισχύουν σε όλη την οικουμένη.

Ευελπιστούμε ότι η φιλική προς όλους μας χώρα της Αιγύπτου θα σεβαστεί τις φωνές όλων των ορθοδόξων Ελλήνων με κορυφαία την έκκληση του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχη, κ. Βαρθολομαίου: «Οι αιώνες εσεβάσθησαν την Μονήν του Σινά. Ας την σεβασθή σήμερον και η Αίγυπτος, ως μία πολιτισμένη και ευνομουμένη χώρα, σεβομένη τας θρησκευτικάς ελευθερίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικώς».
Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων
Tο ΔΣ της Ένωσης

Διαβάστεακόμη !!

Έναρξη Ενοριακών Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου

Έναρξη Ενοριακών Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δια Ζώσης

Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με μεικτό τρόπο (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη)

Υπαίθριες σκακιέρες από τον σκακιστικό σύλλογο στην Πτολεμαΐδα

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα μαθήματα Σκακιού,από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Προκήρυξη 16ου Πανελλήνιου Αγώνα "Μνήμες Λιγνίτη"

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων για τον αγώνα δρόμου ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ

Previous Post

Το παιδικό – εφηβικό χορευτικό του «Αριστοτέλη» στο 1ο Παιδικό Χορευτικό Συναπάντημα

Next Post

ΔΕΗ: Σημαντική αναβάθμιση από τον οργανισμό ISS στην αξιολόγηση για θέματα ESG

Σχετικά δημοσιεύματα

Έναρξη Ενοριακών Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου

Έναρξη Ενοριακών Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δια Ζώσης

Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με μεικτό τρόπο (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη)

Υπαίθριες σκακιέρες από τον σκακιστικό σύλλογο στην Πτολεμαΐδα

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα μαθήματα Σκακιού,από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Προκήρυξη 16ου Πανελλήνιου Αγώνα "Μνήμες Λιγνίτη"

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων για τον αγώνα δρόμου ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ

Ιερά Αγρυπνία Συνάξεως Υπεραγίας Θεοτόκου Γοργοϋπηκόου στο Ξινό Νερό

Ιερά Αγρυπνία Συνάξεως Υπεραγίας Θεοτόκου Γοργοϋπηκόου στο Ξινό Νερό

Ευχαριστήρια επιστολή της Δημοτικής Αρχής Αμυνταίου προς την Τράπεζα Πειραιώς

Συγκρότηση Τριμελών Επιτροπών για τα ΚΑΠΗ Αμυνταίου και Αετού

Κάλεσμα συμμετοχής στην Γενική Απεργία της 20ης Νοεμβρίου

ΕΚΝΚ: Συμμετέχουμε στην γενική απεργία την Τετάρτη 1/10/2025

Για κατοχή κοκαΐνης, συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Καστοριάς

Για κατοχή κοκαΐνης, συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Καστοριάς

2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας των Βλάχων

2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας των Βλάχων

Συνεχίζεται το χάος στα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα - Ζητήθηκε από συνάδελφο να καταβάλει 45.500 ευρώ

Ο GEA δεν δικαιούται ούτε νομιμοποιείται να εισπράττει αμοιβές από την ΕΣΤΙΑΣΗ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Next Post
ΔΕΗ: Έναρξη κατασκευής νέου αιολικού πάρκου 140 MW στην ανατολική Ρουμανία

ΔΕΗ: Σημαντική αναβάθμιση από τον οργανισμό ISS στην αξιολόγηση για θέματα ESG

Συλλυπητήριο ψήφισμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου

Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Leave Comment

Επικοινωνια Αμύνταιο News

Ο δικός σας τρόπος με την ενέργεια

https://www.dei.gr/el/mydei/

Η εταιρεία ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ AE ΟΤΑ είναι κοντά σας για να σας προσφέρει φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για το Αμύνταιο

KOSMHMATA-Sofia-Lovatsi
Thenews-of-ptolemaida

Πατήστε και ακουστέ τώρα

viva-radio-ptolemaida
Κάντε κλικ επάνω στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε το "ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ". Οι τιμές ισχύουν (από 8/9/2025 μέχρι 27/9/2025) proodos-mark2 width=

Βρείτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και διαβάστε!!

  • Lifestyle (115)
  • rapid-tests (2)
  • Αγγελίες-Εργασίας (6)
  • Αθλητικά (473)
  • Αμύνταιο (452)
  • Απόψεις (3)
  • αρθρογραφία (305)
  • Αυτοδιοικητικές-εκλογές-2023 (83)
  • Γρεβενά (77)
  • Δήμος-Φλώρινας (76)
  • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου (42)
  • Εκδηλώσεις (27)
  • Επικαιρότητα (624)
  • Επιστήμη-Τεχνολογία-Υπολογιστές (1)
  • Καιρός (39)
  • Καστοριά (140)
  • Κοζάνη (190)
  • Κοινωνία (3.078)
  • κορονοϊός (3)
  • Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας (17)
  • Πολιτική1 (226)
  • Πολιτιστικά (13)
  • Πρέσπες (25)
  • Πτολεμαΐδα (308)
  • Πωλήσεις (2)
  • Ρεπορτάζ (106)
  • Συνταγές (55)
  • Τελευταίες ειδήσεις (190)
  • Τελευταίες ειδήσεις Ελλάδα (25)
  • Τοπικές-Ειδήσεις (186)
  • Υγεία (37)
  • Φλώρινα (549)

Ο καιρός στο Αμύνταιο

Amyntaio, Greece
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, 2025
Patchy rain nearby
16 ° c
72%
8.3mh
14 c 9 c
Κυ
19 c 8 c
Δε

Τα ποιο διαβασμένα

  • Ηλικιωμένος στη Καστόρια, αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του

    Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Φλώρινας, όταν ένας αγρότης έχασε το πόδι του

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη Αμυνταίου 2024, πλούσιο Φωτορεπορταζ και Βίντεο

    939 shares
    Share 376 Tweet 235
  • Συγκρότηση Τριμελών Επιτροπών για τα ΚΑΠΗ Αμυνταίου και Αετού

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • Για τηλεφωνική απάτη, με το πρόσχημα της αναγκαστικής καταγραφής τιμαλφών, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Φλώρινα

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • 23η-Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

    8 shares
    Share 3 Tweet 2
  • 22η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

    8 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Πειθαρχική δίωξη εκπαιδευτικού της Δυτικής Μακεδονίας

    114 shares
    Share 46 Tweet 29

Ιστορικό

Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα.

Δήμος-Φλώρινας

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου κατασκευής και λειτουργίας καταφυγίου αδέσποτων ζώων Δήμου Φλώρινας

Αμύνταιο

Έναρξη Ενοριακών Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου

Ρεπορτάζ

Για τηλεφωνική απάτη, με το πρόσχημα της αναγκαστικής καταγραφής τιμαλφών, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Φλώρινα

Αθλητικά

Πρόγραμμα Αγώνων 1ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Φλώρινας

Επικαιρότητα

Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με μεικτό τρόπο (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη)

Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα μαθήματα Σκακιού,από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Πολιτική1

Σταύρος Παπασωτηρίου: «Αναβάθμιση του ΕΚΑΒ σε όλη την Π.Ε Φλώρινας»

Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων για τον αγώνα δρόμου ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ

Prev Next
  • Επικοινωνήστε μαζί μας, Contact us
  • Πολιτική απορρήτου
  • Όροι και Προϋποθέσεις

Copyright © 2025 - All rights reservedby Designed by Gregory developers .

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης

Για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή τα μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συναίνεσης ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες.

Functional Πάντα ενεργό
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Στατιστική
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Εμπορία
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}
No Result
View All Result
  • αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αθλητικά
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος-Φλώρινας
  • Αγγελίες-Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Τοπικές-Ειδήσεις
  • Πολιτιστικά

Copyright © 2025 - All rights reservedby Designed by Gregory developers .

Privacy settings