Επικαιρότητα

Ενδιαφέρουσα ενημερωτική δράση από τον Ερυθρό Σταυρό Φλώρινας

Ενδιαφέρουσα ενημερωτική δράση από τον Ερυθρό Σταυρό Φλώρινας
Ο Καιρός στο Αμύνταιο

socia;33

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργανώνει την Τρίτη 3 Ιουνίου 2025 και ώρα 5:00μμ στον ημιώροφο του Διοικητηρίου ενδιαφέρουσα ενημερωτική δράση με εισηγητές τους:
-Νικήτα Κακκαβά (MsC, EAS), Ειδικό Καρδιολόγο, Λογοτέχνη, Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: ” Καλή Χοληστερίνη, Κακή Χοληστερίνη, Λιποπρωτεΐνη Α. Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος: Μύθοι και Αλήθειες για τη δυσλιπιδαιμία”.
-Αγνή Σιδηροπούλου, Μέλος του δικτύου Επισκεπτριών Υγείας της 3ης ΥΠΕ (Κ.Υ. Φλώρινας), η οποία θα αναπτύξει το θέμα: “Το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης για τα Καρδιαγγειακά Νοσήματα – αιματολογικός έλεγχος λιπιδαιμικού προφίλ”.
Η εισήγηση είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό και για κάθε συμπολίτη που ενδιαφέρεται για το θέμα.

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Ποια είναι η αντίδρασή σου;

Μέτριο
0
Αρκετά καλό
0
Το λατρεύω
0
Δεν είμαι σίγουρος
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.