Διοικητής του τμήματος Τροχαίας Εορδαίας (οριστικά) με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τοποθετήθηκε ο Αστυνόμος Α’ Σπύρος Τάσιος. Νωρίς το απόγευμα σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου, εξετάστηκαν οι αιτήσεις θεραπείας (ενστάσεις) και πάρθηκαν οι τελικές αποφάσεις για τις μεταθέσεις (μετακινήσεις) των αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία. Μεταξύ των αιτήσεων ήταν και εκκρεμότητα για τη θέση διοικητή του τμήματος Τροχαίας Εορδαίας. Σύμφωνα με προγενέστερη απόφαση προήλθε μετακίνηση στο Τμήμα Αστυνομίας Εορδαίας του Πτολεμαϊδιώτη Αστυνόμου Α’ για την οποία και ο ίδιος κατέθεσε αίτημα αναίρεσης (αίτηση θεραπείας). Το αίτημα έγινε δεκτό από την επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα.
Πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης. Η απόφαση είναι εκτελεσταία μέχρι το αργότερο την 31η Αυγούστου του τρέχοντος έτους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Διευθυντής Αστυνομίας ΠΕ Κοζάνης Ηλίας Τσιώτσιας θα υλοποιήσει άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιτροπή μεταθέσεων έλαβε αποφάσεις για τη μετακίνηση και άλλων ανώτερων αξιωματικών.
Πηγή: eordaia.org
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.