Κοινωνία

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας

socia;33

Συνάντηση εργασίας είχε το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ιωάννης Λιάσης με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη, στο Δημαρχείο Αμυνταίου.
Στη συνάντηση που έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Βιομηχανίας και Εμπορίου Αμυνταίου Παναγιώτη Κιοσέ, του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Γρηγόρη Σιάτσκα, του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου Μιχάλη Πραπαβέση και του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου Αποστόλη Πάνου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υλοποίηση του έργου του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου – Open Mall στο Αμύνταιο, θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και θέματα ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Αμυνταίου και το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Ποια είναι η αντίδρασή σου;

Μέτριο
0
Αρκετά καλό
0
Το λατρεύω
0
Δεν είμαι σίγουρος
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.