
Οι σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου , 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου ανακοινώνουν ότι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/3/2023 διαμαρτυρία – συμπαράσταση για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 12:00 στη διάβαση των τρένων μπροστά στα παλιά ΣΟΑ.
Οι σύλλογοι απευθύνουν κάλεσμα σε όλη την τοπική κοινωνία, σε συλλόγους, φορείς και σωματεία της πόλης να συμμετέχουν μαζικά στη σιωπηρή διαμαρτυρία με σκοπό τη συμπαράσταση στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων καθώς επίσης απαιτούν να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας από την διέλευση των τρένων μέσα από τον ιστό της πόλης μας.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.