Επικαιρότητα

Έως τις 15 Ιουνίου ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι καφέ, εστιατορίων και μπαρ

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα ανοίξουν οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων εστίασης, αποκάλυψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.
 
Ο κ. Παπαθανάσης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του Αnt1, επεσήμανε ότι το άνοιγμά τους θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα και ότι θα τεθούν συγκεκριμένοι κανόνες.

Τη Δευτέρα ανοίγουν καφέ, μπαρ και εστιατόρια, των οποίων θα λειτουργούν μόνο οι εξωτερικοί χώροι και υπό συγκεκριμένους περιορισμούς.

 
Ερωτηθείς για τη μείωση του ΦΠΑ, ο υφυπουργός είπε ότι είναι σίγουρος πως η αγορά θα λειτουργήσει και θα υπάρξουν μειώσεις στις τιμές που θα φτάσουν και στους καταναλωτές.

Όπως ανέφερε ο κ.Παπαθανάσης, με το άνοιγμα της εστίασης θα επιστρέψει στην εργασία του συνολικά το 45% των εργαζομένων. Τέλος, όσον αφορά στις ξενοδοχειακές μονάδες και τα καταλύματα, σημείωσε ότι θα ανοίξουν στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

free download udemy courselynda course free downloadwordpress themes nulledfree download wordpress themeswordpress themes crackedfree download wordpress pluginsudemy tutorial free downloadwordpress plugins crackedwordpress plugins crackedwordpress themes nulled

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close