Επικαιρότητα

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας : Σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας , με μέτρα ασφάλειας και γραμμή εξυπηρέτησης

Σε κανονικούς ρυθμούς και με το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού  στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του,  λειτουργεί το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION, το οποίο   βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαϊδας-Φλώρινας.

Λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα και ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας , το  ΙΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας  έχει σταματήσει  όλο αυτό το διάστημα,  την αποστολή των ενημερωτικών επιστολών  υπενθύμισης για τον χρόνο  διενέργειας των  τεχνικών ελέγχων , συνεχίζοντας όμως με  ιδιαίτερη επιτυχία και αποδοχή, την υπηρεσία  εξυπηρέτησης των SMS, σε όλους τους  πελάτες- ιδιοκτήτες οχημάτων και δικύκλων του Κέντρου.  

«Μένουμε Ασφαλείς» και μέσω SMS,  ειδοποιούνται όλοι  οι κάτοχοι-πελάτες του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας,  δέκα (10) ημέρες   νωρίτερα, τόσο  για  την λήξη ημερομηνίας  της κάρτας  καυσαερίων, όσο  και για την διενέργεια  του τεχνικού  τους ελέγχου,, ώστε να  είναι  εμπρόθεσμοι και να αποφύγουν το πρόστιμο της καθυστέρησης.

Παράλληλα ,  όλοι οι ενδιαφερόμενοι , μπορούν για οποιαδήποτε πληροφορία, να απευθύνονται στην  γραμματεία  του ΙΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας, καθημερινά, στο τηλέφωνο 2463055720 .

free download lynda coursefree download wordpress themesfree download udemy tutorialwordpress plugins nulledfree download wordpress themesudemy tutorial free downloadfree download wordpress themeswordpress themes crackedfree download wordpress pluginswordpress plugins nulled

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close