Λαϊκή Συσπείρωση Αμυνταίου – Πρόσκληση σε Σύσκεψη με θέμα “Οι εξελίξεις στην ενέργεια και οι επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία”

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμυνταίου καλεί σε σύσκεψη τους φορείς και τον λαό του δήμου μας στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, την Τρίτη 21 Γενάρη στις 20:00 με θέμα “Οι εξελίξεις στην ενέργεια και οι επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία”Φίλες και Φϊλοι, δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή και αυταπάτες. Τίποτα το δίκαιο δεν θα έχει η απολιγνιτοποίηση για τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας. Κανένα σχέδιο για την μεταλιγνιτική περίοδο δεν μπορεί να αναπληρώσει τις καταστροφικές συνέπειες από την κατάργηση της βαριάς βιομηχανίς του λιγνίτη στην περιοχή μας.
Προβάλουμε την Οργάνωση της Πάλης και Απαιτούμε:- Να σταματήσει το κλείσιμο των μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ- Αντικατάσταση των παλαιών θερμικών μονάδων με σύγχρονους λιγνιτικούς σταθμούς, για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας- Αποκατάσταση των εδαφών, μετεγκατάσταση Οικισμών.-Να μην χαθεί καμία θέση εργασίας-Ρεύμα φθηνό και τηλεθέρμανση για το λαόΛέμε ΟΧΙ στη φτώχεια, την Ανεργία και την Ερήμωση του Τόπου μας!

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αμυνταίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close