Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας : Αποκριές, με αποφυγή αλκοόλ κατά την οδήγηση και προσοχή στους δρόμους

 Η έλευση της Τσικνοπέμπτης  και  της Αποκριάς στην οποία θα εισέλθουμε, είναι μία περίοδος κεφιού και ξεφαντώματος, με αυξημένες μετακινήσεις   στο Εθνικό και επαρχιακό  οδικό δίκτυο της περιοχής και στην Δυτ. Μακεδονία, αλλά και αυξημένης κατανάλωσης  αλκοόλ, λόγω και της  γενικότερης χαλάρωσης των «αποκριάτικων» ημερών.

Η κατανάλωση αλκοόλ κατά την οδήγηση , θεωρείται ως μία από τις βασικότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχώς θανατηφόρων στην περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας  , σύμφωνα  με τα τελευταία στοιχεία και τις στατιστικές έρευνες.

Με στόχο την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και προκειμένου να  μην υπάρξει κανένα θύμα στην άσφαλτο, το  Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION  που  βρίσκεται  στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Πτολεμαϊδας-Φλώρινας, μαζί  με  τις ευχές του για  Καλές Αποκριές  σε όλους, θέλει να υπενθυμίσει και πάλι , τόσο την αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ σε όσους  οδηγούν , όσο όμως και την ιδιαίτερη  προσοχή  που πρέπει  να επιδεικνύουμε όλοι μας ως οδηγοί,  στους δρόμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close