Επικαιρότητα

Ο Αμβρόσιος βρήκε το φάρμακο για τον κορονοϊό!

Η μπάλα έχει χαθεί τελείως! Μετά τις αλοιφές του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Αμβρόσιος, πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και αλησμόνητος για τις ακραίες και ρατσιστικές θέσεις του, ανακάλυψε το απόλυτο φάρμακο για τον κορονοϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό!Μεγάλος Αγιασμός, λέγεται ο αγιασμός των Θεοφανείων. Και αυτόν πρότεινε ο Αμβρόσιος να χρησιμοποιήσουν όσοι θέλουν για να προστατευτούν από τον κορονοϊό και όχι να ακολουθήσουν αυτά που προτείνουν οι επιστήμονες ας πούμε…

Σε ένα video που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται viral, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων όχι μόνο λέει ότι ο Μεγάλος Αγιασμός είναι το αντίδοτο στον κορονοϊό, αλλά κάνει και επίδειξη στους πιστούς, ψεκάζοντας το πρόσωπό του.

Ο αγιασμός, είπε ο Αμβρόσιος σε ομιλία του την περασμένη Παρασκευή (06.03.2020) Ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας, είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο.

Διαβάζοντας ένα κείμενο που έλεγε ότι ο αγιασμός είναι φάρμακο και σώζει από το κάθε τι, ο Αμβρόσιος εξήγησε: «όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κοροναϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κορονοϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό (…)Έτσι λοιπόν σας έφερα αυτό το φάρμακο. Το έχετε, αλλά σας το έφερα και το συνιστώ σε όλους σας. Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό, Μεγάλο Αγιασμό και αν τελειώνει μη φοβηθείτε, λίγο να έχει, θα βάλετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός και θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν πιάσατε άρρωστο, αν φοβάστε ότι μολυνθήκατε και λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με». Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός».

newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button