Επικαιρότητα

Γκρουπ 30 ατόμων επέστρεψε χθες το βράδυ από τους Αγίους Τόπους, με τρεις επιβάτες από Αμύνταιο και τρεις από Πτολεμαϊδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, γκρουπ 30 ατόμων από τη Βόρεια Ελλάδα επέστρεψε χθες το βράδυ από τους Αγίους Τόπους, όπου είχε μεταβεί για εκδρομή.

Οι νεότερες πληροφορίες λένε πως η εκδρομή οργανώθηκε από το “Tita Travel” της Θεσσαλονίκης και πως το “Χονδροματίδης Travel” μετέφερε εκεί έξι συνολικά επιβάτες από την περιοχής μας 3 από Πτολεμαΐδα και 3 από Αμύνταιο

Η εκδρομή έγινε οργανωμένα, μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης, και οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι συμμετέχοντες πέρασαν από έναν πρώτο έλεγχο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

Να σημειωθεί πως το Kozanimedia επικοινώνησε με το δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ενήμερος για το θέμα, με τον ίδιο να αναφέρει πως παρακολουθεί το ζήτημα και πως δε χρειάζεται κανένας πανικός.

Το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί από τους ίδιους, αρκετές μέρες νωρίτερα και πριν προκύψει οποιοδήποτε κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή.

free download wordpress pluginswordpress plugins nulledwordpress themes crackedwordpress themes nulledfree download wordpress pluginsfree download udemy courselynda tutorial free downloadlynda course free downloaddownload wordpress themeswordpress plugins cracked

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close