Lifestyle

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Η ανάγκη σου να οργανώσεις καλύτερα τα θέματα καριέρας σου γίνεται επιτακτική, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίρνεις αιφνίδιες και βιαστικές αποφάσεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις λίγο τα πνεύματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να περάσετε όσο το δυνατόν ένα ήρεμο και ξεκούραστο βράδυ. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα καλύτερα να φροντίσεις να περάσεις απλά καλά. Αρκέσου στο φλερτ και μην επενδύεις συναισθηματικά.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να είσαι λίγο διχασμένη ανάμεσα στο να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου ή να ασχοληθείς και να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου. Μπορείς να βάλεις σε μια νέα τάξη τα όποια δεδομένα έχεις επεξεργαστεί το προηγούμενο διάστημα στα εργασιακά και να πιστέψεις πάλι στον εαυτό σου. Η κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να τον κουράσει, ιδιαίτερα αν γίνεται υπό τη μορφή ζήλιας και γκρίνιας. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις τι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι και πλέον δεν συμβιβάζεσαι με μετριότητες.

Δίδυμοι
Από σήμερα φαίνεται να ξαναβρίσκεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Έχεις έντονα την αίσθηση και τη βεβαιότητα ότι για μια ακόμη φορά θα καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους σου. Οι αλλαγές και οι εξελίξεις στα εργασιακά μεγενθύνουν προσωρινά τις ανησυχίες σου. Μην φέρεσαι επιπόλαια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε τις ευθύνες σου απέναντί του και τον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε λίγη υπομονή μην εξιδανικεύεις όποιον βλέπεις μπροστά σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα εργασίας και υγείας σου για μερικές μέρες κι έτσι είναι ευκολότερο να βρεις λύσεις στα όσα σε βασανίζουν. Μια απόφαση ή μια εξέλιξη που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό και αφορά στην εξέλιξη των εργασιακών σου, φαίνεται να καταφτάνει και να σου λύνει τα χέρια. Ο σύντροφός σου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του και φαίνεται ότι έστω και με λάθος τρόπο, προσπαθεί να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον. Δείξε κατανόηση και ανταποκρίσου στα καλέσματά του. Εσύ που είσαι μόνη, πριν επιδιώξεις μια επανασύνδεση σκέψου το καλά.

Λέων
Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το ισχυρό σου ατού, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι. Απόφυγε δεσμεύσεις και σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά. Προσαρμόσου στο κλίμα χωρίς διαμαρτυρίες και αντιδράσεις, έχοντας βέβαια και τα μάτια σου ανοιχτά. Η οικογένεια, το σπίτι και φυσικά ο ερωτικός σύντροφός σου είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Αφιέρωσέ τους χρόνο και μάθε να ακούς και να συμμερίζεσαι τις ανάγκες τους. Εσύ που είσαι μόνη, μην διώχνεις με τη συμπεριφορά σου όποιον σε πλησιάζει.

Παρθένος
Είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα, που είτε οι συγκυρίες, είτε οι δικές σου προτεραιότητες το προηγούμενο διάστημα σας είχαν απομακρύνει. Ο νέος μήνας επαναφέρει και βοηθάει στην ανανέωση του ενθουσιασμού σου και την επιθυμία σου για αλλαγές. Μετάτρεψε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ενδιαφέρουσα παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο. Αξίζεις τα καλύτερα.

Ζυγός
Απόφυγε σήμερα τις ακραίες συμπεριφορές και σπατάλες. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τη θέση και τις υποχρεώσεις σου και να συμπεριφερθείς ανάλογα. Η ένταση και ο εκνευρισμός δεν λείπουν στα εργασιακά. Αντιμετώπισε τα πάντα με όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση και μην δίνεις συνέχεια σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Το λίγο αρνητικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εύκολα μπορεί να αλλάξει… στο χέρι σου είναι. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις το παρελθόν σου. Αποστασιοποιήσου και εμπιστεύσου το σύμπαν.

Σκορπιός
Η εσωτερική σου αναζήτηση θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή και κυρίως να σταματήσεις να είσαι τόσο αυστηρή και απαιτητική με τον εαυτό σου. Είναι καιρός να διεκδικήσεις τα θέλω και τα κεκτημένα σου στα εργασιακά. Βέβαια χωρίς να γίνεσαι εριστική. Απόφυγε να εμπλέξεις οικονομικά θέματα στις συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ακόμα κι αν συμβεί, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Καιρός να σπάσεις τα δεσμά και τις προκαταλήψεις, εσύ που είσαι μόνη. Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου.

Τοξότης
Οι ευαισθησίες σου σήμερα έρχονται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπουν να δεις και να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις και εξελίξεις γύρω σου. Πέτα το άγχος που σε διακατέχει στα εργασιακά και εμπιστεύσου περισσότερο τον εαυτό σου. Είσαι έτοιμη να κάνεις την υπέρβαση και να τα καταφέρεις. Προσπάθησε να αποκαταστήσεις το κλίμα της ηρεμίας, στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Υπάρχει μια ένταση ανάμεσά σας που πραγματικά σας παρασύρει σε διαρκή διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε μισάνοιχτη την καρδιάς σου και επίτρεψε σε αυτόν που εμπιστεύεται το ένστικτό σου να εισχωρήσει.

Αιγόκερως
Στιγμές έντασης κατά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία, ώριμη σκέψη και σωστή συμπεριφορά. Δείξε διαλλακτικότητα στα εργασιακά στις συζητήσεις και τα θέματα που θα προκύψουν με συνεργάτες. Γίνε πιο εκδηλωτικός και εκμυστηρεύσου τα συναισθήματά σου, όχι μόνο στον εαυτό σου αλλά και στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια επαναπροσέγγιση γίνεται για να ικανοποιήσει μόνο τον εγωισμό σου.

Υδροχόος
Πολλές ευκαιρίες σήμερα σου δίνουν τη δυνατότητα να δώσεις δυνατή ώθηση στα σχέδιά σου, καθώς και λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις. Νέες προτάσεις και προκλήσεις στα εργασιακά, φρόντισε να τις προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες, όρους και προϋποθέσεις. Πάρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να χρωματίσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και απελευθερώσου λιγάκι απέναντί του.

Ιχθείς
Τα εμπόδια και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σήμερα στις υποθέσεις σου απαιτούν ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Μην αντιμετωπίζεις τα πάντα από την αρνητική τους πλευρά. Μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους και συνεργάτες που δεν γνωρίζεις αρκετά. Κράτα το στόμα σου κλειστό τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ότι όλα σε σχέση με τα σχέδιά σου, έχουν πάρει το δρόμο τους. Αναγνώρισε την προσπάθεια του ερωτικού σου συντρόφου να βρίσκεται και να στέκεται πάντα δίπλα σου. Εστίασε το ενδιαφέρον σου μέσα στο φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Εκεί βρίσκεται και σε περιμένει ο μεγάλος έρωτας.

tlife.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button