Τοπικά νέα

Ξεριζώθηκαν δεντρά μετά το ξαφνικό μπουρίνι στο Αμύνταιο και έπεσε ένας γερο-πλάτανος στην Τ.Κ. Κέλλης – Φωτογραφίες

Μια ξαφνική νεροποντή σάρωσε εχτές το απόγευμα την περιοχή μας,  τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 με πολύ ισχυρούς άνεμους εντάσεως 10 με 11 μποφόρ ,που στο διάβα τους προκαλώντας  αρκετά προβλήματα, στην μετακινήσεις των αυτοκίνητων άλλα και συνεχόμενες στιγμιαίες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος ακόμη είχαμε και το φαινόμενο της χαλαζόπτωσις,  στην περιοχή της Φλώρινας προκαλώντας αρκετές ζημίες στις καλλιέργειες.

Η διάρκεια της έντασης των φαινόμενου ήταν τόσο σφοδρή και έντονη που ξερίζωσε και αρκετά δεντρά σε διάφορες Τ.Κ. όπως αναφέρουν αρκετοί συνδημότες μας, μέσα από το facebook αναρτώντας και αρκετές φωτογραφίες, καταγράφοντας εικόνες βιβλικής καταστροφής,

Στις εργατικές κατοικίες  Αμυνταίου ,έπεσε ένα μεγάλο δεντρό από το δυνατό άνεμο, άλλα και στην Τ.Κ. της Κελλης κατέρρευσε ένα μεγάλο πλατάνι δεκάδων ετών στην πλατεία του χωριού, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν μεγάλες υλικές ζημίες και κυρίως δεν είχαμε και κάποιο ατύχημα με ανθρώπινες ζωές,όπως αναφέρει ο πρόεδρος του χωριού σε ανάρτηση του,ο οποίος ανέβασε και χαρακτηριστικές φωτογραφίες μετά την πτώση του δέντρου στο facebook ,λίγη ώρα πριν την μεγάλη θεομηνία έπαιζαν αρκετά παιδάκια στο συγκεκριμένο χώρο και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα.

Ακόμη υπάρχουν αναφορές ότι είχαμε και σε άλλες τοπικές κοινότητες, μεμονωμένες  πτώσης δέντρων όπως στον Άγιο Παντελεήμονα το Ξινό Νερό,αλλά και την δημιουργία ενός ανεμοστρόβιλου στης Πέτρες ,χαρακτηριστική και κυρίως εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία που ακολουθεί και την ανέβασε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πετρών.

Για οτιδήποτε αντιμετωπίζεται, κάποιο πρόβλημα, η σας έχει δημιουργηθεί μια απορία για οποιοδήποτε θεμα η θέλετε να κάνετε κάποια επώνυμη καταγγελία στην σελίδα μας και γενικότερα  να μας αναφέρετε ότι συμβαίνει στην περιοχή σας ,μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο facebook και να μας ενημερώσετε άμεσα, η να στείλετε κάποιο μήνυμα μέσω των 2, e-mail μας που είναι τα ακόλουθα, admin@amyntaionews.gr και 24ores.enimerosi@gmail.com, η εναλλακτικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button