Κοινωνία

Συλλυπητήριο από το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ελένη Λαβασίδου.

H εκδημία της Ελένης Λαβασίδου συγκλόνισε τον Ερυθροσταυρικό κόσμο της Φλώρινας. Η απώλειά της αφήνει μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στην εθελοντική οικογένεια, καθώς με τα πολλαπλά κοινωνικά της χαρίσματα, την απαράμιλλη αυθεντική της ευγένεια, αλλά προπαντός με την ακάματη προθυμία και γενναιοδωρία της, χάρισε τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας μια φρέσκια πνοή, ενισχύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο.

Πάντα πρόσχαρη, πάντα οργανωτική, πάντα έτοιμη για αληθινή εργασία, χωρίς κομπασμούς, χωρίς υστερόγραφα και δεύτερες σκέψεις, αγωνίστηκε με καθαρότητα για την προκοπή του Τμήματος ΕΕΣ στη Φλώρινα, προς όφελος των αδύναμων συνανθρώπων μας, εκείνων που δέχονται τα σκληρά πλήγματα διαφόρων δοκιμασιών.

Πολύ δύσκολο να εκφραστούν με λέξεις τα οδυνηρά αισθήματα που κατακλύζουν τις καρδιές μας, καθώς η αγαπητή Ελένη, ακόμη και με την εκδημία της, εξακολουθεί να ευεργετεί το Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στην Φλώρινα, χάρη στην ευγενή πρωτοβουλία των παιδιών της, για την οποία νιώθουμε αληθινά ευγνώμονες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close