Κοινωνία

Με απολυτή λαμπρότητα οι εορταστικές εκδηλώσεις της 107ης Επετείου των Ελευθερίων του Αμυνταίου

Με απολυτή λαμπρότητα και κάθε επισημότητα, μέσα σε ένα κλίμα υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την  Ιστορική επέτειο της 6ης Νοεμβρίου 1912, με την απελευθέρωση της πόλης του Αμύνταιου από το τουρκικό ζυγό.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της 107ης επετείου των Ελευθερίων,ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, με την επίσημη έπαρση της σημαίας στο χώρο του μνημείου στο Τ.Δ. Ροδώνα του Δήμου Αμυνταίου από  το τμήμα Στρατού, ακολούθησε η δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης στο Αμύνταιο και μετά το πέρας της δοξολογίας η μετάβαση (όλων των επίσημων) στη Τ.Κ. Ροδώνα, με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Τ.Κ. και τον πανηγυρικό της ημέρας ,την κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια η επιστροφή στην πόλη του Αμυνταιου, για την κορύφωση των εκδηλώσεων, με την μεγάλη….. μαθητική και στρατιωτική παρέλαση και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, μπροστά από τους επίσημους, στη οδό Τρύφωνα Χατζή (Νότια του Δημοτικού Πάρκου, παράλληλα με τη σιδηροδρομική γραμμή Αμυνταίου – Φλώρινας).

 

free download wordpress pluginswordpress plugins crackedlynda tutorial free downloadfree download wordpress pluginswordpress themes crackedfree download udemy tutorialwordpress themes nulledudemy tutorial free downloadwordpress themes crackedwordpress plugins nulled

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close